2777
2789

سلام 😊👋🏻

دوستان اگه سوالی در این روابط دارین بپرسیم و من تا جایی که میتونم کمکتون میکنم😊

فقط چند تا نکته:

۱. من چون حدودا ۸-۹ سال پیش برای تحصیل رفتم ممکنه قوانین عوض شده باشه یا بسری مراحل تحصیل در ایران رو درست و کامل ندونم که اگه نمیدونستم میگم بهتون به بزرگوار خودتون ببخشید🙏🏻 

۲. من خودم رشتم پزشکی و کشوری که تحصیل میکردم آلمان بوده😅😊

۳. بیشتر تو زمینه بورسیه میتونم کمک کنم مهاجرت و اقامت و اینا رو تا جایی که بتونم میگم البته ولی خیلی دقیق وارد نیستم

۴. در نهایت پیشنهاد اکید میکنم که قبل از اقدام حتما با یه موسسه حقوقی و یا مشاورین و اساتیدتون که اطلاعات دقیقی دارن مشورت بکنین😊

اگه سوالی هست در خدمتم😉

لطفا اکانت پاک شود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا پزشکی ایرانو کشورای دیگه سخت قبول میکنن؟

واقعا؟؟؟ 🤔🤔🤔

من چیزی نشنیدم و زمانی که خودمم می خواستم اقدام کنم باهاش رو برو نشدم🤔🤷🏻‍♀️😅

لطفا اکانت پاک شود
واقعا؟؟؟ 🤔🤔🤔 من چیزی نشنیدم و زمانی که خودمم می خواستم اقدام کنم باهاش رو برو نشدم🤔🤷🏻‍♀️😅

من رشتم پزشکی نیست ولی همه جا شنیدم پزشکی کشورای دیگه رو سخت قبول میکنن گفتم شاید درسا و چی میگن ؟ مدل آموزشی تو هر کشوری فرق میکنه

من معلمم تعهد خدمت دارم چجوری میتوتم ارشد بورسیه بگیرم برم کلا از ایران میشه ؟

برای بورسیه گرفتن که باید اول دانشگاه مقصدتون رو مشخص کنید و شرایطش رو مطالعه کنید و اگه ندارین ایجادشده کنین و درخواست بدین و بعد از طریق دانشگاه خودتون اقدام بکنید ... ولی برای اینکه کلا برین باید مهاجرت کنین و برای اقامت اقدام کنید یا اینکه اول با بورسیه برای تحصیل برین و  بعد از اینکه تحصیلتون در اون کشور تموم شد اقدام کنید برای اقامت که یکسری کار های اداری داره🙂

لطفا اکانت پاک شود
چرا پزشکی ایرانو کشورای دیگه سخت قبول میکنن؟

بحث این نیستش که پزشکی ایران درس های متفاوتی میگذرونن یا فرق‌ میکنه اصولا چون رشته ای هست که با جان ادم ها در ارتباطه برای کشورهای اروپایی مهمه که شما طبق استانداردشون وارد به موضوع باشید برای همین باید یکسری کورس ها رو‌ مجددا بگذرونید 

بحث این نیستش که پزشکی ایران درس های متفاوتی میگذرونن یا فرق‌ میکنه اصولا چون رشته ای هست که با جان ...

آره ولی شنیدم مثلا بعضی جاها کلا سیستم فرق میکنه مثلا اول 4 سال زیست میخونن بعد پزشکی

سلام.چه مدت طول کشید تا  به شرایط جدید عادت کنید؟

برای من که مذهبی هم بودم خب میشه گفت چند ماه اول خیلی سخت بود و حتی تا یکسال اول برام بعضی اتفاقات خیلی عجیب و غیر قابل هضم بود 😅😬 ولی اگه راهی که داری می ری و هدفت خیلی برات با ارزش باشه و خیلی دوست داشته باشی سختی ها نمی گم کمتر میشه ولی راحت تر میتونی باهاش کنار بیای یا حتی لذت هم ازش ببری😅🙂

لطفا اکانت پاک شود
من رشتم پزشکی نیست ولی همه جا شنیدم پزشکی کشورای دیگه رو سخت قبول میکنن گفتم شاید درسا و چی میگن ؟ م ...

سیستم آموزشی توی کلیات یکسان هست ولی خب بله تفاوت هایی هم کشور ها باهم دیگه دارن ...🤷🏻‍♀️🙂

لطفا اکانت پاک شود