2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردا خیلی دوس دارن، قدر کافی هم دخترا میگن کجا باشگاه میری اما خب فرم بدنمه دوس د‌اشتم عین این زنه ماهیچه بود فقط همین وگرنه اینجا تو گونی هایی که تن مون میکنیم بدرد نمیخوره

نه اصلا از پایین تنه بزرگ بدم میاد من اینجوری بیشتر میپسندم 

مردای ایرانی به این مدلی میگن شیلنگ 😂😂😂😂😂

1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

اینا چین دیگه  یا خدا

من اندام بالرینا رو خیلی دوست دارم  

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
نه اصلا از پایین تنه بزرگ بدم میاد من اینجوری بیشتر میپسندم 

منم

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
وااای بدم میاد اینایی که میدن ب.ا.سناشونا بزرگ میکنن🤕☹

من كه عاشق شونم هر وقت ميبينم دلم ميره واسه اينجور دختر ها 🤣😂

😍لطفا دعا كنين بچه ام را سالم وصحتمند بغل كنم 😍

من خدادادی این مدلیم ولی یه کوچولو شکم بیشتر و شونه هام پهن تره جوری ک میرم مانتو یا لباس بخرم رو سرشونه هام میرسه بسته نمیشه😂😂 صاحب مغازه میگه سرشونه هات مردونس😂🤦🏻‍♀️ هر کیم غریبه باشه ببینه فک میکنه بدنسازی میرم مثالش خوده اقام اومده بود خواستگاریم میگف بدنسازی میرید گفتم نه قبول نمیکرد😂😂😂🤦🏻‍♀️ اخه خودشم بدنسازی میرف 

و ب راحتی یه جسم ۶۰ کیلویی مثالش خواهرشوهرمو بلند کردم😂😂😂🤦🏻‍♀️

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️