2777
2789

لباس مهمتره

ولی من اول اونو خریدم😂😂😂

دخترکم🧡منو بابایي بی صبرانه منتظرتیم...❤️دِل آنا❤️خدایا شکرت بخاطر وجود سه تا فرزندم👨‍👩‍👦‍👦+👼🏻....وَ چِقَدر بی اندازه میخواهَمَت💍همسر خوبم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لباس با پولای کم کم میشه خرید ولی سرویس کالسکه پول یهویی میخواد...ببین شرایط خودت کدومش هست

میشه واسه اینکه امسال خونه دار بشم برام دعاکنید...مرسی مهربونا😍😍تیکرم به وقت صاحب خونه شدنمه انشالله

من ک کلن کالسکه نخریدم چون هر جا برم شوهرم با ماشین میبره...لباس و سرویس خاب و انواع چیرای دیگه صروزی تره تا کالسک۶ و کریر و..

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
لباس با پولای کم کم میشه خرید ولی سرویس کالسکه پول یهویی میخواد...ببین شرایط خودت کدومش هست

من کامل نمیخوام سرویس کالسکه رو بخرم میخوام ی کالسکه عصایی بخرم ی صندلی ماشین با ساک لوازم

خانمها میشه براش. فقط تخت کنار مادر گرفت ☺️یا باید حتما یه تخت ب ای اتاقش، گرفت 

من یک دخترم👧 نگاه 👀به صدا و بدن ظریفم نکن اگر بخواهم تمام هویت مردانه است🧔را به 🔥خواهم کشید...!     من یک دخترم 👧...  با احساسات دخترانه ....سختم نکنید...!   مهربانم.... سنگم نکنید!   ساده ام... پیچیده ام نکنید!عشق و اندیشه در جانم است....مسخره ام نکنید! دخترانه گی هایم نیاز به مردانگی هایت ندارند...برو    مردانگی هایت را با زنانگی های یکی دیگر ارضا کن...! کاش شعور یک عده برسه نر بودن 🧔 یک جنسیت است و مرد 🧔 بودن هویت ... زیادند دخترانی که نر نیستند و لی خیلی 🧔 هستن...
خانمها میشه براش. فقط تخت کنار مادر گرفت ☺️یا باید حتما یه تخت ب ای اتاقش، گرفت 

من فقط ی گهواره خریدم چون تقریبا تا دو سالگی رو تخت نمیخوابه از این گهواره ها ک ثابتم میشه