2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم همسرت ازت ۶ سال بزرگتره اسم اولش با آ شروع میشه صاحب دوفرزند میشی عاشق مادرتی بیماری روده داری ...

فرزند دارم سه تا عزیزم آیا همسرم منو دوست داره بعد عزیزم داداش من زنش قهر کرده رفته خونه پدرش 6ماه میشه بنظرت برمیگرده 

منکه سرویس دارم و متنفدم از طلا اصلا نمیندازم😐

ننداز من تو این چند سال دوبار انداختم یبار گوشوارم گم شد دیروزم حلقم الان 6الی 7ننیتونم حلقمو بخرم. میگم کاش این دو تیکه رو هم نداشتم دقشو بخورم

ننداز من تو این چند سال دوبار انداختم یبار گوشوارم گم شد دیروزم حلقم الان 6الی 7ننیتونم حلقمو بخرم. ...

منم یه انگشتر گم کردم بقیشم جمع کردم فقط حلقه و ساعت میندازم الان گاهی

نور بر تاریکی پیروز است💪

فرزند دارم سه تا عزیزم آیا همسرم منو دوست داره بعد عزیزم داداش من زنش قهر کرده رفته خونه پدرش 6ماه م ...

یبار زنبرادرم رفته بود تقاضای مهریه و طلاق داده بود. برادرم خیلی دوسش داره میمیره براش. گفتن یه فالگیر معروف تو شهرمون بود بریم پیشش منو مامانمو فرستاد رفتم فالگیره

اول گفت برمیگرده. بعد مامانم صحبت کرد مهریه اجرا گذاشته و اینا فالگیره یدفه چشماشو ریز کرد تو ته فنجون گفت نه برنمیگرده به درد زندگی نمیخوره😂بهش گفتم ما هم میدونیم دو حالت داره یا برمیگرده یا برنمیگرده.گفت مگه من خدام غیب بدونم کلاس رفتم دوره دیدم گفتن چیزای رو تو این شکل میبینی اینجوری تفسیر کن