2777
2789
عنوان

لیست جهیزیم

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 30 پست
ما به اون شیربها نمیگیم بله تو لیست مینویسیم چون دوماد برای عروس میگیره ولی من وقتی میخواستم جدا ب ...

عزیزم😔 فاکتوراش دست من وسیله هایی که همسرم گرفته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابام میگه ننویس ولی وقتی این وسایل به اسم شیربهای من گرفته شده دلم میخواد بنویسم میدونم خانواده همس ...

بنویس ببین این بلا سرم اومده 

انشالله که قرار نیست سر شما بیاد ولی بنویس 

من وقتی ازدواج اول طلاق گرفتم روزی که رفتم جهازم رو بیارم وکیل داشتم خانواده ی پسر گفتن می تونه ببره وسیله هایی که ما گرفتیم به اسم شیر بها 

وکیلم گفت نوشتید ؟

گفتن بله 

گفت پس مال دختر این ها 

خدایا خودت پشت و پناهم باش
ما نمینویسیم  ولی ینی چی ک ب جای شیر بها وسیله میگیره؟؟ مگه جهاز رو کامل شما باید بدی؟؟

ما کلا تو فامیلامون اینطوری که چند قلم جنس به عنوان شیربها میگیرن تا بوده تو خانواده ما همین بوده از بقیه اطلاعی ندارم  همسرمم پسر عمم

آره عزیزم مانوشتیم تیکه هایی که داماد میگیره جزیی از جهاز شما حساب میشه.ولی پدرم سیستم صوتی رو ننوشت گفت اون مال خودشه.روز جهازبرون ازخودشو پدرش هم امضا گرفتیم

من مُردم بدون اینکه مادرم بفهمه.....
ما کلا تو فامیلامون اینطوری که چند قلم جنس به عنوان شیربها میگیرن تا بوده تو خانواده ما همین بوده از ...

اهان اخه تا حالا نشنیده بودم

خوشبخت بشید انشالله 

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.
شما حتی مقدار طلای که ازخونه پدرداشتی میتونی توعقدنامه باوزن وگرم قید کنی چیزهای که اون خریده جدا وو ...

به خدا اگه بلد بودم این کار رو میکردم، همه اش ناراحتم چرا وقتی طلا فروختم یکی یه آدم دلسوز تو اطرافیان به من نگفت لامصب لااقل طلای خونه بابات رو خرج این زندگی نکن

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

شما حتی مقدار طلای که ازخونه پدرداشتی میتونی توعقدنامه باوزن وگرم قید کنی چیزهای که اون خریده جدا وو ...

طلا هر چی دارم که بابام برام خریده فاکتوراش به اسم بابام دارم همشون فاکتور تمام طلاها و چیزایی که همسرم خریده به اسم من 

ان شاءالله خوشبخت بشی گلم من چون میخواستم از دست اونا راحت بشم مهریه ام رو بخشیدم وفقط وسایل خودم ر ...

ممنونم دوست عزیز ان شاءالله شما هم آینده ی خوبی رو پیش رو داشته باشید ، بله میفهمم خدانکنه آدم به مشکل بخوره وگرنه چهارتا دونه جنس دردی دوا نمیکنه از آدم 

شما که حقوق خوندین قانونی عمل کن موقع عقد یه لیست ازمحصرمیدن بهت میگن لیست جهیزیه رو بنویس دوطرف امصا میکنن عزیز این کاروبکن البته انا شالله شماخوشبخت میشی ولی کارازمحکم کاری عیب نمیکنه