2777
2789
عنوان

صمیمی ترین دوستم جامو گرفت ....هروقت بهش فکر میکنم گریم میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 3237 بازدید | 81 پست
یعنی لباسی که عاشقش بودم روتنش دیدم مدل مو تاج گل طبیعی روی سرش موهای بازش یه لحظه از جلوی چشمم کنار ...

من فکر کردم باشوهرت ریختن روهم  قسمت نبوده غصه اون دوست بنده خدا رو چرا میخوری

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم چه فکرهای بدی در مورد دوستت که نکردم . آماده بودم نفرینش کنم . 

غصه نخور استاتر  کم و بیش حدود 80 درصد خانمها از عروسیشون راضی نیستند . انشا اله که خوشبخت بشید و از حالا همه چی بر وفق مرادتون باشه . اگر هم خیلی برات مهمه و پولش دستت اومد . دوباره لباس عروس بپوش و اون عکسهایی که دوست داشتی بگیر

چه تاپیک مسخره ای

به دوستت چه 

یعنی زندگی تو خراب شده زندگی اونم باید خراب شه؟

بلند بلند بخند بدون اجازه ی هیشکی تو شهر بچرخ چون خانومی صداتو نبر هر حرف داری تو جمع بزنو لااقل خودت هوای خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داشت برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سرحال قدیمو راش بنداز 
چ جالب خودمم مربی بودم قبل بارداریم  الن بچه کوچیک دارم نمیتونم کار کنم و ببرمش باشگاه ولی تو ...

ورزش ۳۰ درصد ماجراست، باقیش مربوط به رژیمیه که شما ازش پیروی میکنی

خانومای سن بالا هستن که میان پیشم و مشکلشون دقیقا چیزیه که شما میگی

لذت زندگیو ببر ولی خب، به بهونه اینکه چاق نمیشم و میتونم بخورم، رو اون دور نیفت

یعنی لباسی که عاشقش بودم روتنش دیدم مدل مو تاج گل طبیعی روی سرش موهای بازش یه لحظه از جلوی چشمم کنار ...

فکر نمیکنم به دوستت ربطی داشته باشه شما مشکل داشتی نه دوستت

مادر یه نی نی 👶

كاش ما خانوما يكم كتاب بخونيم وقتمونو مثبت پر كنيم دختر آبي به صورتت بزن

مگه فقط روز عروسي برات مهمه؟ اگه عاشق باشيد مهم رسيدنه به همديگس انقدر درگير جزئيات نشو

به خاطر خودت ورزش كن رژيم بگير نه به خاطر يه شب يا چندعكس و لباس قشنگ

هميشه براي زيبا بودن تلاش كن نه فقط براي يك شب

دوستان ایشون احتمالا غصه دار میشن با خاطر اینکه خودشون نتونستن اون طوری که میخوان باشن 

وگرنه حسادت فکر نکنم در کار باشه

به هر حال ادمی زاده گاهی وقتی شادی دیگران رو میبینی که خودش هم اونو دوست داره ولی نتونسته اون طور باشه ناراحت میشه حتی شاید حسودی هم نکنه 

یه چیزی مثل حسرت 

مثل رفتن و نرسیدن 

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
2790
2778
2791
2779
2792