2777
2789
دیسلاو گوش میدی؟؟من ملتفت پایدار شایع حصین هیدن

شایع هم عالیه.

من ایهانم ی مرد بی هویت یک ترامرد مردترازهرمردی میشه برای بدست اوردن جسم واقعیم ی صلوات بفرستی ؟ من همینم ، انتظار من دیگه ای نداشته باش چون من اینی هستم که هستم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ریحانا پیت بال متالیکا واای عاشق متالیکام 

یه پرسپولیسی دو آتیشه ۹۹/۹/۹مشکل گرفتاری عشقم حل شد ماشینشم دادن  مشکل زمینمونم به امید خدا حل شد مامانم خوب شد منم عملهای که لازمه انجام دادم خونمونو عوض کردیم رفتیم همونجای که مامانم من و عشقم دوست داریم خونه جدید خریدیم ❤حواسم به توئه هوا سمت توئه هوا سمتیه که برسم به توئه❤                                                                          💗تو مرا جان و جهانی💗                          💖تا ابد با من باش💖                                               💘دوستت دارم و هیچ چیز جز این ندارم💘             💕 با تو در نهایتم من💕                                        💝 عاشقتم عشقم عشق منی عشقم جون منی جونم💝        
سورنا رو نمیفهمم اصلا نمیدونم چرا فاز نمیگیرم با اهنگاش فقط فدائی قاف 

پس ملتفتی هستی

سورنا دو تا البوم اخرش زیاد چنگی به دل نزد ولی درکل خیلی بمبه 

دختر ها زیاد خوششون نمیاد چون سورنا زن ستیزه

((( شده ببینی یه جوونی که لات راه بره   /    که با غرور خاص خودش توو پاسگاه بره  )))

((( نه دنباله دختر و ماد مازله                 /    فقط عاشق سه سری گاد فادره  )))

پس ملتفتی هستی سورنا دو تا البوم اخرش زیاد چنگی به دل نزد ولی درکل خیلی بمبه  دختر ها ز ...

اره ملتفت😎❤️

اصلا صدای سورنا رو دوست ندارم ن آهنگاش درک نمیکنم چرا دوسش دارن بقیه ...آخرین آهنگی ک از سورنا گوش دادم مرگ بود ولی خیلی بنظرم جالب نیومد 

مغز فدائی خیلی بازه آدم که اهنگاشو گوش میده فک میکنه ی کتاب از ی نویسنده خیلی معروف گوش میده 

ترکیب فدائی قاف و بیتای مهدیار معرکس

یکی از موندگار ترین فیت های رپ فارسم 

میون غم هایم فدایی و قافِ بدجور 

سمه این اهنگ

اره ملتفت😎❤️ اصلا صدای سورنا رو دوست ندارم ن آهنگاش درک نمیکنم چرا دوسش دارن بقیه ...آخرین آهنگی ک ...

فدایی و قاف بد نیستن ولی در برابر 

حصین و بهرام و سروش رقمی نیستن

نمی دونم ترک حالا وقت خواب نیست و قصه ی من سورنا رو شنیدی یا نه 

اگه نه حتما گوش کن نظرت عوض میشه.........

فدایی و قاف بد نیستن ولی در برابر  حصین و بهرام و سروش رقمی نیستن نمی دونم ترک حالا وقت خو ...

بزا برم گوش بدم بیام نظرمو میگم 

ولی هیچکی فدائی نمیشه 😐❤️❤️

حصین خوبه و سروش 

بهرام دوست ندارم 😐