2777
2789
عنوان

۱۲ سال بعد...

205 بازدید | 18 پست

گفتن خورشید گرفتگی بعدی حدود ۱۲،۱۳ سال بعد اتفاق میفته...

بیاین بگین دوست دارین اون موقع چه جوری باشین و تو چه موقعیتی باشین😍😍😍😍😍😍😍😍😍🥰❤

مثلا

خود من ۱۲ سال دیگه

یه خانم ۲۸ ساله هستم که ارشد کامپیوتر رو خوندم و یه برنامه نویس حرفه ای با درآمد عااالییی شدم😁

و دانشجوی دکترام

یه خانم عاقل و پخته شدم و روحم و روانم ارتقا پیدا کرد و طرز تفکرم اشتباه نیست

دوستای خوبی دارم و آدم شاد و البته صبوریم

پولداری سخاوتمند شدم و به مدرسع راهنماییم(که الان توش درس میخونم) خیلی از نظر مالی کمک کردم

گردشگر شدم و خیلیییییییی جاهارو دیدم

ازدواج هم کردم و توش موفقم...

زندگیم خالی از سختی نیست ولی خودم برای خودم لحظات شاد میسازم

علاقه من به خدااا هزاران بار بیشتر شد

و راضیم از همه چی🥰😍❤

شما هم بگین عشقا😊❤

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من امروز خورشید گرفتگی رو ندیدم یعنی اصلا معلوم نبود 😕

باید مجهز می بودی چون همه جای ایران قابل رویت بود

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
دقیقا منم هر چی نگاه کردم خورشید گرفتگی ندیدم 😐

همینجوری زل زدنی نمیشه که با چشم غیرمسلح

من با عینک مخصوص دیدم عااالی بود😍❤

میگم نی نی سایت شده بچه بازی هی بگید نه

عقل به سن نیست عزیزم

ی خانوم سی و سه ساله هستم

تونستم به چند زبان مسلط بشم 

نرم افزار های مرتبط با رستم رو یاد گرفتم 

به اهداف مالیم رسیدم 

تونستم به وزن ایده آلم برسم 

ورزش جزو برنامه روزمرم هست

تا اونموقع ی عالمه کتاب خوندم و اطلاعات زیادی دارم 

به شغل معقولی که میخوام رسیدم

رفتار و حرکاتم سنجیده تر شده

ازدواج کردم و نی نی دارم توی زندگیم آرامش هست

و شاید اهداف دیگه ای که توی این سال ها اضافه بشه

🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

شماهم با سن کمی که دارین قلم خیلی خوبی دارین

وای منم موخام 😍

ایشالا دفعه بعد میبینی

می تونی اتاق تاریکم درست کنی من برای آجیم درست کردم با اون دید😍❤