2777
2789
عنوان

به نظرتون با این اوضاع کرونا میشه اقدام کرد واسه بچه دارشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 90 پست
واى ياامام زمان تو توضيح دادى من مو به تنم راست شد😖 خدا خيرت بده واقعيتو گفتى من همون سزارين ميكنم ...

سزارین کن حداقل میدونی فقط بخیه هات خوب میشن سرپا میشی ولی طبیعی کل استخونای کمر و لگنت درگیرن نمیدونی از کدوم قسمت الان درد داری از بس کل بدنت درگیره من اون موقعه فقط زبونم کار میکرد همش لعنت میفرستادم و غر میزدم😅😅😅😅😅

ای کاش دوباره متولد میشدم شاید یه نقطه بهتر این جهان چشامو باز میکردم شاید جوجه اردک زشت نبودم شاید به سلیقه خودم زندگی میکردم نه به سلیقه دیگران شاید آزاد و رها بودم از غم ها و.......شایدهای دیگر     

خانوم تاپیک زد فکرمونو بهم زد و رفت 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣شوخیدم 

ای کاش دوباره متولد میشدم شاید یه نقطه بهتر این جهان چشامو باز میکردم شاید جوجه اردک زشت نبودم شاید به سلیقه خودم زندگی میکردم نه به سلیقه دیگران شاید آزاد و رها بودم از غم ها و.......شایدهای دیگر     

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

سزارین کن حداقل میدونی فقط بخیه هات خوب میشن سرپا میشی ولی طبیعی کل استخونای کمر و لگنت درگیرن نمیدو ...

واى حالا فكرشو كن من الان كه سه ماهه هستم درد شديد لگن و كمر دارم كه دكتر شياف واسه جلوگيرى از سقط داده شبا با گريه ميخوابم بخدا من زير زايمان طبيعى ميميرم😂😂😂

واى حالا فكرشو كن من الان كه سه ماهه هستم درد شديد لگن و كمر دارم كه دكتر شياف واسه جلوگيرى از سقط د ...

دور از جونت مراقب خودت باش و تو بارداری رو مبل نرم بشین و شیر زیاد بخور .ولی به فکر سزارین باش

فكر كنم از ستاد ايجاد رعب و وحشت بود😂😂😂 فاااااان#  

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دور از جونت مراقب خودت باش و تو بارداری رو مبل نرم بشین و شیر زیاد بخور .ولی به فکر سزارین باش

فداى مهربونيت عزيزم 

حتما سزارين ميكنم يعنى اگر يك درصد بفكر طبيعى بودم ديگه نيستم😄😄

ممنون گلم .مامانم واسه خیلی از زنهای فامیلمون وقت زایمان کمک کرده تعریف نباشه زن داداشاش خاله کوچیکم ...

خدانگهش داره.😍

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم

[QUOTE=142298203]فداى مهربونيت عزيزم  حتما سزارين ميكنم يعنى اگر يك درصد بفكر طبيعى بودم ديگه نيستم😄😄[/QUعزیزی خانومی.🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹...دوست ندارم کسی سختی که کشیدم بکشه 

اره منم به مامانم میگم میگه به خاطر خدا و اونم مث دخترمه آدم باید همیشه در همه حال خوب باشه دنیاارزش ...

خدا اجر خوبياى مادرتو بده ان شاءالله😍🌹

واى خداى من چقدر بد بخدا محاله از سزارين بيام پايين😂😂

خانوم تاپیک زد فکرمونو بهم زد و رفت 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣شوخیدم 

نه خواهر جان .گوشیم به وای فا وصل بود.پسرم زحمت کشید قطع کرد.الان با نت گوشی اومدم

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
خدا اجر خوبياى مادرتو بده ان شاءالله😍🌹 واى خداى من چقدر بد بخدا محاله از سزارين بيام پايين😂😂

🌹🌹🌹🌹🌹🌹ممنونم.آفرین کارخوبی میکنی😚😚😚

ممنون دوستای گلم.از نظراتتون.فعلا بی خیال بچه آوردن شدم تا ببینیم کرونا کی دست برمیداره از سرمون

ان شالله عاقبت بخیر بشیم و این کرونا نابود بشه .آمین