2777
2789

نشده ک سافت چند قراره خورشید گرفتی بشه

نی نی یار جان مشکلت با من چیه چرا انقد منو میترکونییییییییی😭۶ ساله عضو نی نی سایتم این ۱۴ همین کاربریمه 🤐🤐درسته یکم بی تلبیتم ولی درست نیست انقد بترکم😁😁
خرافاته میگن اگه زن حامله موقع کسوف یا خسوف دست بزنه به بدنش همونجای بچش لک میشه

من همیشه به ماه نگاه میکردم نمیدونم چرا خارش میگرفت همه جام 😂

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

پاشو صبحونتو بخور اجی😂😂😂

شوهرم رفته بخره منتظرم😩

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

اره اگه موقع خورشید یا ماه گرفتگی دست به هر جای بدنت بزنی حتی به صورت اندازه همون قدر که دستت به بدنت رسیده لک میفته که اصلا نه با لیزر نه با هیچ چیزه دیگه پاک نمیشه تو اطرافیان من زیاد هستن مراقب باشی فقط همین 

یا ابوالفضل😨😑من نیم ساعت پیش شوهرم داشت کمرمو ماساژ میداد فک کنم‌کمر بچم‌کلا سیاه شده باشه😐😐😐

جلو افتاب؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
یا ابوالفضل😨😑من نیم ساعت پیش شوهرم داشت کمرمو ماساژ میداد فک کنم‌کمر بچم‌کلا سیاه شده باشه😐😐😐

بچه تو الان قد یه حبه قنده ها کمرش کجا بود🤣

نی نی یار جان مشکلت با من چیه چرا انقد منو میترکونییییییییی😭۶ ساله عضو نی نی سایتم این ۱۴ همین کاربریمه 🤐🤐درسته یکم بی تلبیتم ولی درست نیست انقد بترکم😁😁

کی هست اصلا؟

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
فکر کنم میگن اگه ب آسمون نگاه کنه بعد دست بزنه 🤔

نمیدونم  

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

نه بابا هیچ تاثیری نداره اون لکه هایی هم که می گن روی بدن بچه میاد به خاطر ترسین مادر هستش اگه مادر تو دوران حاملگی بترسه البته ترس شدید اون لکه ها میاد رو بدن بچش و ممکنه روی صورتش بیاد از من که افتاده رو شکمم

میشه لطف کنید واسه امواتم صلوات بفرستین؟مرسی❤