2777
2789
عنوان

می‌خوام برم آرایشگاه

154 بازدید | 20 پست

امروز ساعت یازده و نیم می‌خوام برم آرایشگاه اصلاح کامل با اجیم میرم اما کلی استرس دارم آخه می‌خوام ابروهامم بردارم اما نمی‌دونم این استرس برای چیه اینکه خونه بیام و مامان بابام دعوام کنن یا چون اولین باره که تنها میرم اما الان که دارم حتی تایپ میکنمم دستام میلرزه البته بیشتر بخاطر اینه که واکنش بد مامان بابام بخاطر اینه که میترسم حالا نیاین بگین خب نرو چون نمیشه فردا یه جای مهم قراره برم اینارو کاری ندارم⁦✌🏻⁩فقط بگین چجوری استرسمو کم کنم دارم میمیرم ینی هوف🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

غِلَط کِردی

فان# کرونامیگیری# #نرو

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

من بار اول ابرو برداشتم از ترس فشارم افتاد بعد ارایشگاه بردنم ابمیوه فروشی😂�تنها نرو توهم.

نگران نباش...فوقش دعوات میکنن بعد واسشون عادی میشه.نهایتش ی بحث و پشم ریزیه.کتکت که نمیزنن؟

فقط حواست باااااشه نازک نکنی.

من با اعتماد به نفس ارایشگرم خط کرد ابروهای پهنم و😂ینی عکسای اون موقعم و که میبینم سنم بیشتر از الان میزنه.

با پروتکلاای کامل بهداشتی میرم بازم ممنون😂🙏

برو اروم باش استرس نداشته باش بمت فکر کن ک موهای دستمو اولین بار زدم بابام چقد نق زد😂😂😂دوم راهنمایی بودم مامانبزرگم طرف من بود خدابیامرز...ولی دیگه همسن شما شدم هرجور ارایش کنم پدر مادر کاری ندارن فداشون شم فقط تذکر میدن

شمام نترس

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣
من بار اول ابرو برداشتم از ترس فشارم افتاد بعد ارایشگاه بردنم ابمیوه فروشی😂�تنها نرو توهم. نگران ن ...

کیه که ما رو ببره آبمیوه فروشی راهی بیمارستان نشم خودش خیلیه😂اووه خوشبحالت که اینقدر ابروهات پهن بوده ...اهوم حتما خودمم نازک خوشم نمیاد