نمیدونم والا همون اول کرونا توی قم اومده بود ما گرفته بودیم ولی دکتر نرفتیم فقط به مشاوره ها زنگ میزدیم اونا هم میگفتن توی خونه بمونید
اونموقع میگفتن بچه ها کرونا نمیگیرن بیچاره بچه های من که چقدر سرفه میکردن حتی پسر بزرگم شبا از درد شب ادراری افتاده بود دور رو بری ها میگفتن کرونا نیست سرما هست خوب میشه بچه یه ماه علائم داشت هی میگفت مامان کی دیگه سرفه نمیکنم چند روز بعد اینکه بچه هام گرفتن من گرفتم که نزدیک یک ماه پوستمو کند اونقدر ریه ام درگیر شد و تب کردم و علائم دیگه
حالا یه روز پدر شوهرم نون خریده بود داده بود به من آوردم خونه این هوای معمولی به صورت نسیم بهم خورد درجا چشمم سوخت هی سوخت هی سوخت منم گفتم نکنه ویروس کرونا باشه هی پیاز پوست میکردم چشمم آب نمیومد دورو بری باز میگفتن نه بابا چیزی نیست بعد چند روز خوب شدم آخر بعد یکی دو هفته گفتن ویروس کرونا به چشم منتقل بشه این علائمو داره
کلا من خط مقدم کرونا هستم در هر علائمی
توی یک روز بچه کوچیکم یه دفعه لبش سفیدک زد (پماد زدم خوب شد)، اون بچه بزرگم تنش الان هی جای خارش میوفته دیروز نشسته بودم دیدم تن منم داره میزنه
حالا دو روز دیگه میگن اینم علائم پوست کرونا هست
راستی کی میگه یه بار گرفتی دیگه نمیگیریییییییییییی نه نه نه
من بعد اینکه از کرونا خوب شدم بعد از سه ماه رفتم آرایشگاه از آرایشگاه اومدم بعد چند روز دیدم باز علائم کرونا رو با دوز پایین دارم تا ده روز تنگی نفس منو کشت نمیتونستم شب بخوابم؛ جالبه بدونی که من و شوهرم خیلی خیلی خیلیییی اهل رعایت هستیم
ویروس کرونا خیلی وحشی هست