جز بلاک؟ من میخوام یه جوری باشه که کلا نتونه شماره غیر مخاطبیتم پیام بده شما بلدی عزیزم؟
نمیشه عزیزم
میشه کاری کرد که شمارت و پروفایلتو کسی به جز مخاطبین نبینن ولی اون کاری که میگی رو نه
ایدی نزن
فوروارد هم قطع کن
اینجوری فقط کسی که شمارتو داره میتونه بهت پی ام بده
فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم
روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم
با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بیاطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بیاطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
آره چکار کنم اینکارو نکنه توی تنظیمات رفتم اصن نشد غیر فعالش کنم برای تل اصلی هم باید مدام دنباله ...
فیلتتر شکن daily v pn نصب کن هم سریه کانکت میشه هم عالیه
فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
فیلتتر شکن daily v pn نصب کن هم سریه کانکت میشه هم عالیه
ممنون عزیزم
تل من نمیدونم چرا اینجوره شما میدونید هر وقت واردش میشم عضو کانالای زیادی شده که من واردشون نشدم چ ...
توی تنظیمات بزن درست میشه
دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣