2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جز بلاک؟ من میخوام یه جوری باشه که کلا نتونه شماره غیر مخاطبیتم پیام بده شما بلدی عزیزم؟

نمیشه عزیزم

میشه کاری کرد که شمارت و پروفایلتو کسی به جز مخاطبین نبینن ولی اون کاری که میگی رو نه

ایدی نزن

فوروارد هم قطع کن 

اینجوری فقط کسی که شمارتو داره میتونه بهت پی ام بده

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

میشه یهکار کنیم عضو نکنه؟ 

از  پرروکسی استفاده نکن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

عضو نشدی فکر کنم پیشنهاد میده اگه بخاید عضو بشیذ

نه عضوم

کانال نه گروه

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
از پرو کسی استفاده میکنی  پرو کسی عضو میکنه

آره

چکار کنم اینکارو نکنه

توی تنظیمات رفتم اصن نشد غیر فعالش کنم

برای تل اصلی هم باید مدام دنباله فی   لتر بود

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
آره چکار کنم اینکارو نکنه توی تنظیمات رفتم اصن نشد غیر فعالش کنم برای تل اصلی هم باید مدام دنباله ...

فیلتتر شکن daily v pn نصب کن هم سریه کانکت میشه هم عالیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فیلتتر شکن daily v pn نصب کن هم سریه کانکت میشه هم عالیه

ممنون عزیزم

من بخاطر اتفاقی که افتاد و.خیلی بهم ریخته شدم..ی قسمت هست تو.تلگرام نوشته حذف مخاطبین ...یعنی می تون ...

میشه کاری کرد نتونن گفتگو اغاز کنن تا شما نخوای؟

یعنی دیگه نمیتونید پروفایل اونایی که چت نمیکنید باهاشون رو ببینید؟

با اکانت خواهرم چک کردم چند تا عکس دختر بود چیز خاصی نداشت،مجردم نیس ک بگم نمیخواد سر از کارش دربیار ...

بپرس چیکار کردی نمیتونم تلگرامتو ببینم بگوو ناراحت نمیشم😂😂

تل من نمیدونم چرا اینجوره شما میدونید هر وقت واردش میشم عضو کانالای زیادی شده که من واردشون نشدم چ ...

توی تنظیمات بزن درست میشه

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣