2777
2789
هشتگرد!! من ایام کرونا بشدت تنبل شدم خیلی  همت کنم برم سر کوچمون!!

😂😂

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر

نیت کن با گوشی بگیرم برات

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره جونم من خیلی شده وعده ازدواج حتی این ک توطالم چندتا بچست دوسالی هست میگیرم و واقعامیشه

یعنی ازدواجو بچتو پیشبینی کرد و درست در اومد ؟

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

من مهتاب رو پیشنهاد میکنم. تلفنی میگیره و عالیه. کلا چرت وپرت نمیگه. فقط چیزی که ذهنت رو مشغول کرده و بابتش فال می گیری رو میگه. فقط بگید سلما معرفی کرده 

شماره مهتاب 09196518128

مهتاب حتی رشته قبولی در دانشگاه منو دقیق گفت. معلومه گرون میگیره ولی ارزش داره 09196518128

پسرخاله م هم زن گرفته بود و هیشکی خبر نداشت. خاله م که برای پسرش فال گرفت همه چی حتی اسم دختره رو بهمون گفت. یه چیزی میگم یه چیزی میشنوید. گرونیش ارزش داره

من بین همه فال گیرا فقط مهتاب رو پیشنهاد میدم چون هم تلفنی جواب میده هم دقیق میگه. واسه دلخوشی هم حرف نمی زنه. من متاهل بودم و عاشق کسی دیگه بودم ولی میترسیدم طلاق بگیرم و مطمئن نبودم ازدواج دارم. مهتاب دقیق همه چی رو گفت 09196518128

من واسه ازدواج و رابطه احساسی پیش مهتاب گرفتم. وقتی گفت با عشقم ازدواج ندارم ازش بدم اومد ولی بعدش که دیدم درست گفته دوباره واسه ازدواجم و زمانش و کی هست گرفتم دقیق دقیق گفت. شماره 09196518128

من فقط و فقط مهتاب رو قبول دارم. فقط بداخلاقه. وگرنه دقت فالهاش حرف نداره.چیزایی که دو سال قبل بهم گفته بود رو الان به همه ش رسیدم. شماره مهتاب 09196518128

فقط اگر اهل شنیدن واقعیت هستید پیشش فال بگیرید. چون امیدواری الکی نمیده