2777
2789
عنوان

🌺چله 🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 2283 بازدید | 334 پست

سلام می خواستم بدونم چله فقط برای یک خواسته هست؟ یا می تونیم همزمان یه چله برای چندین خواسته انجام بدیم؟

برای ثبت نام در دوره صفر تا صد طراحی چهره سیاه قلم با تخفیف ویژه به این آیدی در تلگرام پیام بدین @Anagreen3
سلام می خواستم بدونم چله فقط برای یک خواسته هست؟ یا می تونیم همزمان یه چله برای چندین خواسته انجام ب ...

سلام میشه واسه چندخواسته هم انجام داد ولی اون خواسته ای که واست مهمتره بیشتر مد نظرت باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان عزیز بهتره ثواب این چله رو به یکی از معصومین و خصوصا امام زمان تقدیم کنین تا واستون دعا کنن

به شخص خاصی باید تقدیم کنیم

یا میتونیم به هرکسی تقدیم کنیم؟؟؟

غیر از آغوش تو هرجا روم ولگردیست... 
به شخص خاصی باید تقدیم کنیم یا میتونیم به هرکسی تقدیم کنیم؟؟؟

به هرتعداد که مبخواین میتونین ثوابش رو تقدیم کنین.شهدا ائمه پیامبران و....ولی به امام زمان که امام زنده ما و وجود ایشون باعث فضل خداوند در این دنیا هست بهتره و حتما هم امام زمان در حق شماهم دعا میکنه

اخه تقویم رو دیدم و اینترنت هم سرچ کردم فردا اول ماه هست.شما مطمئنی؟

بله از طریق برنامه باد صبا رو ببینید

من الان دیدم امروز 

چند تا تاپیک هم تو سایت دیدم گفتن امروز 

غیر از آغوش تو هرجا روم ولگردیست...