2821
2789
ی توضیح کلی ازش میدی

درباره یه خانواده ب اسم صبوری که توکارگل وگیاه ان و پولدار تویه خونه بزرگ زندگی میکنن دوتاداداش ویه خواهرن هرکدوم همسروبچه دارن یه داداش دیگ دارن که جداازاینازندگی میکنه  داداش بزرگه ازاون متعصباس وسه همه تصمیم میگیره هرکدوم ازخانواده ها هم ماجراهایی دارن ....

داداش دومی پلیسه ک زن وبچش ۲۸سال پیش فرارکردن رفتن حالا برگشتن ولی باکینه میخان انتقام بگیرن هم ازپلیسه هم از خانوادش دلیلشو قطعی نمیدونم فعلا تاهمینجاش دیدم 😊 ب نظرم سریال جالبیه نسبت ب بقیه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درباره یه خانواده ب اسم صبوری که توکارگل وگیاه ان و پولدار تویه خونه بزرگ زندگی میکنن دوتاداداش ویه ...

اوکی عزیز مرسی تا ی حدی فهمیدم یکی از داداشا پرویز پرستوییه ک پسرش پیدا شده اونیکی مهدی پاکدله اره

یه سوال اینجوری گناه نمیشه؟ واقعا سوال میکنم ها ممنن میشم جواب بدین  یعنی وقتی نمیخری و پول ن ...

اگه غیرقانونی نبود سروش ک یه شبکه مجازی ایرانی هست نمیزاشت تو کانال

ببخشید اگه غیر قانونی بود اشتباه تایپی بود

آره ۴ بار خوندمش😂😂

واقعا میگین؟

عذاب وجدان داشتم به خاطرش

هر چند فیلم خیلی چیزی نیست که بگم واااای چرا پول ندادم ولی بالاخره زحمت کشیدن با ساختش

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
آره ۴ بار خوندمش😂😂 واقعا میگین؟ عذاب وجدان داشتم به خاطرش هر چند فیلم خیلی چیزی نیست که بگم واا ...

ول کن بابا این چیزارو😃

مردم دارن میلیارد میلیارد تومن اختلاس میکنن تو توفکری ک این فیلم دانلودش گناهه😂😂😂

ول کن بابا این چیزارو😃 مردم دارن میلیارد میلیارد تومن اختلاس میکنن تو توفکری ک این فیلم دانلودش گن ...

واااای مامان منم اینو میگه 

حب بالاخره دیگه😂😂

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز