2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تعجب کردم بهش گفتم شاید بچه ات بزرگتره چون خودش نمیدونست سونو گرافی بهش گفته بر اساس وزن پریودش ...

میخوام بدونم چند درصد درسته تجربه داری؟

عاشق بی دل کجا باطل عالم کار دارد،بگذرد از هر دو عالم هر که عشق یار دارد.
یه دختره و یه پسره😍😍خوش بحالت

ولی تو یه کیسه اب هستن.باز داخل یه کیسه اب برای خودشون یک کیسه اب جدا دارن ..انگار تو یه خونه داخل دوتا اتاقن😂

تیکر تولد ۳سالگی پسرام هس🤗💞
میخوام بدونم چند درصد درسته تجربه داری؟

نگاه این برج ۱ پریود شده همیشه ۷ روز بوده اون بار میگه ۲ روز بودم اونم فقط لکه بینی

زنداداشم دخترشم ب دنیا اومد خیلی ریزه بود  پنجشنبه رفته هفته ۱۱ میگه اول نشون نداده گفته برو چیزی شیرین بخور بیا میگه بعد ک دراز کشیدم گفته دختره

من خودم بچه ندارم عزیزم اقدامم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
ولی تو یه کیسه اب هستن.باز داخل یه کیسه اب برای خودشون یک کیسه اب جدا دارن ..انگار تو یه خونه داخل د ...

عزیزم😍

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
نگاه این برج ۱ پریود شده همیشه ۷ روز بوده اون بار میگه ۲ روز بودم اونم فقط لکه بینی زنداداشم دخترشم ...

انشااله که باردار بشی ممنون از توضیحت 🙏💕👌

عاشق بی دل کجا باطل عالم کار دارد،بگذرد از هر دو عالم هر که عشق یار دارد.
انشااله که باردار بشی ممنون از توضیحت 🙏💕👌

ممنونم عزیزم😘

شومبول نداره دختره😂😂😂 خودتدچی میخای دعا کن منم این ماه نی نی بیارم😣😣😣

خخخخ.منکه از روزی که بی بی چک زدم به دلم افتاد پسره...انشالله شما هم این ماه بچه دار بشین

تیکر تولد ۳سالگی پسرام هس🤗💞