2777
2789
تو گاز من هم پیلوت تایید میکنم از هر نظر هم تکنو تما تکنو قیمتش بالاتره ولی ابرقدرتیه برا خودش پیلوت ...

شما چند خردید? یعنی اگه بخام واقعا ی گازی بگیرم ک عالی باشه و خیالم راحت باشه از خردیش تکنو بگیرم?

دلم تنگه خانه ی پدریه😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که میگم جدیدای ایرانیا به درد نمیخورن  خودم همینجور بدون اجاق موندم  روی اجاق و قابلم ...

واقعا نمیدونم چی بگیرم اخه خارجی الان تو بازار اصلش نیست اینایم ک دست دوم میفروشن ب قیمت نوش ک موجود نیست میدن واقعا بی انصافن خودشون چند سال پیش اروزن گرفتن حالا ب قیمت نو میخان بفروشن

دلم تنگه خانه ی پدریه😭
من که میگم جدیدای ایرانیا به درد نمیخورن  خودم همینجور بدون اجاق موندم  روی اجاق و قابلم ...

اتفاقا بهترین گازو ایران داره میزنه من بین اطرافیان مقایسه کردم چون دارم جهیزیه میخرم لوفرا اصل که الان توبازار 20تومنه پیدام نمیشه کیفیت پایین تری نسبت به پیلوت داره که پنج و نیم ایناس هیچوقت تو سر جنس کشورت نزن خوبو باید گفت خوبه قابلمه ام زرساب دیدم راضی ان از تفلونش گرانیتشو شخصا تست نکردم اما کامنت بد ندیدم ازش همه راضی بودن

برای خوشبختیم صلوات مهمونم میکنید😍😘
 شما چند خردید? یعنی اگه بخام واقعا ی گازی بگیرم ک عالی باشه و خیالم راحت باشه از خردیش تکنو بگ ...

به نظرم تو ی سطحن چون من هر دو دیدم از نزدیک کارشو برای جهیزیه خودم پیلوت گرفتم اما خواهرم تکنو داره و واقعا راضیه البته حواست باشه اصل بخری برندای شبیه مث تاکنو گاز و ازین چیزا نخری 

برای خوشبختیم صلوات مهمونم میکنید😍😘
به نظرم تو ی سطحن چون من هر دو دیدم از نزدیک کارشو برای جهیزیه خودم پیلوت گرفتم اما خواهرم تکنو داره ...

اهااا یعنی تاکنو فرق میکنه? پس باید موقع خردی حتما ب اسمش دقت کامل کنم 

دلم تنگه خانه ی پدریه😭
من تهرانم و خودم نرفتم به خاطر کرونا اسفند نامزدم رفت خرید

ممنونم از راهنمایتون امیدوارم بتونم ی گاز خوب بگیرم و ازش راضی باشم

دلم تنگه خانه ی پدریه😭
ممنونم از راهنمایتون امیدوارم بتونم ی گاز خوب بگیرم و ازش راضی باشم

عزیزم من فرگاز تکنوم رو سال ۹۵ واسه جهازم گرفتم ۲میلیون ولی از هرنظر عالیه خیالت بابتش راحت باشه از فرش بی نهایت راضیم