من از،سگ میترسم و کساییکه سگ گرگی میارن بیرون لعنت میکنم لعنت بهشون ک زهرترکمون میکنید نفهما نمیفهمن ...
سگ حیوون وحشی نیست
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
منم از سگ میترسم نمیدونم چرا جدیدن مد شده همه سگ دارن جایگاه زندگی انسان ها با حیوان ها جداست چرا فکر میکنین هر کاری غربیا کردن درسته و نشونه روشن فکری ؟! اتفاقا کسایی که از فرهنگ غلط پیروی میکنن و خودشونو روشنفکر میدونن نه تنها روشن فکر نیستن بلکه کوته فکرن لطفا نریزین سرم میتونین برین تحقیق کنین که حتی همون غربیام دیگ اینکارو نمیکنن فقط ما ایرانیا خیلی بی جنبه ایم
من به قربان خدا تا که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍
ولی خدا وکیلی جون مادرتون اون بی صاحابو ولش نکن جلوتر از خودت قدم بزنه یا بغلش کن یا قلاده بنداز براش ب خدا ما واقعا میترسیم ادا نیست
دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
یه دختر شاد و پرانرژی مثبتتتتتتت شاعر نویسنده کتاب (در دست چاپ ) ومجری برنامه های کشوری فعال محیط زیست و حامی حیوانات فمنیسم وحامی حقوق زنان دانشجو عاشق مطالعه دیونه تاپیک انرژی مثبت پست منفی نذارید برام لطفا ..
من از،سگ میترسم و کساییکه سگ گرگی میارن بیرون لعنت میکنم لعنت بهشون ک زهرترکمون میکنید نفهما نمیفهمن ...
منم خیلی میترسم بزرگا که واقعا ترسناکه من چند وقت پیش تو خیابون دیدم همش میومد طرفم صاحبش هی میگفت نترس کاریت نداره اخرشم فرار کردم توی مغازه چقد همه ازم خندیدن
اين دنيا برا همس و همه مخلوقات خظا حق دارن ازادانه همه جا زندگي كنن
هر مخلوق جای خودشو داره اگه فکرت واقعا اینه. و هیج مخلوقی حق ازار دیگری رو نداره. حیوان جاش جنگل و باغ وحشه، انسان جاش توو پارکی و خیابونی ک برای استفاده انسان بنا شده
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
همسایه ی ما ی سگ داشت.هر وقت از کنارش رد میشدیم بدجور پارس میکرد باور کن اگه زن باردار از کنارش رد میشد از ترسش سقط میکرد.بچه هام همیشه با ترس لرز از کنارش رد میشدند صاحب بی مسئولیتش هم براش کیف میکرد.