2777
2789
عنوان

متنفرم از هر چی مادره بی غیرته

| مشاهده متن کامل بحث + 1260 بازدید | 63 پست
بگو مال سوهرمه من بدون اجازه نمیتونم کاری کنم..پسر خودتم خونه داست باید میداد پدر زنش

مادر من اینجوری درست نمیشه، میگه من پسر ندارم داماد باید همه کار برام بکنه البته خودش هیچ احترامی نمیذاره،نمیدونه شوهرم خونه خریده چون همینجوریش انتظار داره هربار میرم اونجا خرج یه ماهشونو بدم کلیم متلک و کنایه بارم میکنه، تو تاپیکام هست که چه کارایی میکنه. 

هرروز زنگ. میزنه میگه دختر نباید بچسبه به شوهرش خانوادش باید اولویت باشن، بعضی دخترا بی غیرتن، اگه شوهرت دوستت داشته باشه همه کار واسه خانوادت میکنه 

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو... 
مادر من اینجوری درست نمیشه، میگه من پسر ندارم داماد باید همه کار برام بکنه البته خودش هیچ احترامی نم ...

متاسفم واسش..به جا اینکه وایه خوشبختی دخترس خوشحال باشلـ.من باشم قطع رابطه میکنم..بگو سما باید به نا کمک کنید شوهرم هیچ وطیفه نداره..والا پسرای الان زن نیگیرن باباشون خرجشونو میده واقعاو که...پسر به مادر کمک نمیکنه داماد بکنه...من باشم دور میسم ازش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای باورم نمیشه اصلا نمیتونم درک کنم من 11 سالم بود مادرمو ازدست دادم همیشه احساس می کردم بهترین موجود زنده تو دنیا مادره و کمبودشو خیلی احساس میکنم همیشه به اونایی که مادر دارن قبطه میخورم   

مگه کسی هم هست که مادرشو دوست  نداشته باشه  

دخترم دلتنگتم😭💔
متاسفم واسش..به جا اینکه وایه خوشبختی دخترس خوشحال باشلـ.من باشم قطع رابطه میکنم..بگو سما باید به نا ...

خب منم دور شدم اما سرهمینم باهام دعوا داره که بدبخت و بی عرضه ای شوهرت نمیذاره جم بخوری، نمیذاره برای ما خرج کنی، فلانی گفته دخترت چقد بهتون کمک میکنه و... 

راستش من قبلا خیلی سر این موضوع دعوا داشتم با شوهرم حتی این خونه رو هم خرید دیدم چقد به خودش فشار آورد خودم بهش گفتم هیچکس نفهمه چون واقعا مادرمن همون چیزی که گفت انتظار داره، درسته وضع مالی ما خوبه اما اینقد پولدار نیستیم خونه بخریم بدیم اونا

خب منم دور شدم اما سرهمینم باهام دعوا داره که بدبخت و بی عرضه ای شوهرت نمیذاره جم بخوری، نمیذاره برا ...

خیای زسته ادم چششش دنبال مال دیگران باشه هر چقدرم که فقیر باشه اونم داماد...واقعا که اونکه به مادرت اینجوری گفته ان ادم بیشعوری،بوده کسی وطیفه نداره به کسی کمک کنه

ولش_کن#  تا اخر عمر

یه دختر شاد و پرانرژی مثبتتتتتتت شاعر نویسنده کتاب (در دست چاپ ) ومجری برنامه های کشوری فعال محیط زیست و حامی حیوانات فمنیسم وحامی حقوق زنان دانشجو عاشق مطالعه دیونه تاپیک انرژی مثبت پست منفی نذارید برام لطفا ..
خیای زسته ادم چششش دنبال مال دیگران باشه هر چقدرم که فقیر باشه اونم داماد...واقعا که اونکه به مادرت ...

مادرم دروغ میگه حرف خودشو از زبون بقیه میگه، کلا چشمش به دست بقیه اس، فقیر و ندار نیستن مثل همه آدمای دیگه فشار اقتصادی روشونه خداروشکر پدرم سالمه و کار میکنه و تنها مشکلشون نداشتن خونه اس، اما مادر من مدام منتظره همه دست پر برن، تو این کرونا میگفت فلانی اومده روغن و برنج و قند و... آورده خدا خیرش بده، حالا واقعا این آدما در حدی نیستن که بابام محتاجشون باشه، اما اینقد آه و ناله میکنه که براشون وسیله ببرن

خیای زسته ادم چششش دنبال مال دیگران باشه هر چقدرم که فقیر باشه اونم داماد...واقعا که اونکه به مادرت ...

فکرشو بکن میرم خونشون میگه این میوه رو فلانی آورده، برنج رو بهمانی آورده، اینقد متلک میگه که شوهرم هیچی خونشون نمیخوره. 

ما وام ازدواج رو خودمون گرفتیم که وسیله خونه باهاش بخریم چون ما جهاز نمیدیم فقط یه سری خورده ریز دختر میخره، مادرم مدتها نفرین میکرد میگفت خدا کسی رو که از ما سواستفاده میکنه به زمین گرم بزنه جلو شوهرمم میگفت

فکرشو بکن میرم خونشون میگه این میوه رو فلانی آورده، برنج رو بهمانی آورده، اینقد متلک میگه که شوهرم ه ...

چرا واقعا مادرای ما اینجورین جاریم مادر داره بخدا تمام خورد خوراکشو مادرش میخره خرج دوا و دکتر و لباسشومامانش میده البته انتظاری هم ندارما فقط دست از سرم برداره برا من بسه

برای تموم شدن مشکلاتم یه صلوات میفرستین

هیچ وقت ترکش نکن ولی رفت وامدتو باهاش کمتر ازقبل کن بچسب به زندگیِ خودتو وهمسرت ولی اینو بدون که اون منظوربدی نداره اون باید به بچه های همسرش بیشتر محبت کنه چون اگه اینکارونکنه اونامادرتوبه چشمِ یه نامادریِ بدمیبینن اگه زیادازش محبت نبینن

یه خورده اوضاع مامانتودرک کن

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
چرا واقعا مادرای ما اینجورین جاریم مادر داره بخدا تمام خورد خوراکشو مادرش میخره خرج دوا و دکتر و لبا ...

منم دقیقا همین خواسته تورو دارم هیچی نمیخوام فقط دست از سرم برداره، یه انتظارایی داره آدم مخش سوت میکشه

پشت سرم ب عالم و آدم حرف میزنه آبرو نزاشته برام

اینم دقیقا همینطوره همه جا منوبدکرده همه باهام دشمن شدن همه فک میکنن چون مادرمه راست میگه نمیدونن از صدتا دشمن بدتره

لطفا برای عاقبت بخیر شدن من یک صلوات بفرستین ممنونم😘
ما چرا انقد بدبختیم😭

فک کن الان پول واسه رهن خونه کم آوردن فک میکنه شوهر من داره انتظار داره 20 میلیون بهشون بدم، همسر من هفته پیش 20 تومن از خواهرش قرض گرفته واسه کارگراش