2777
2789
عنوان

دقت کردید همه بلاگرای اینستا یا خونه عوض کردن یا ماشین یا وسایل خونه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 12893 بازدید | 208 پست
همینو بگووو تازه تو پاساژ هم مغازه داشت الان ا وقتی بچه ب دنیا اومده مغازه نمیره

چ خونه خوشگلی داره الان

خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤
اره عزیزم همونو میگم اره نفیسه سادات دیدی چ چشمای درشتی هم داره از عکساش رونمایی کرد

وای ببخشیدا ولی من تعجب میکردم سارا جطوری فالوور دارهاخه خونه قشنگ یا سلیقه خوبم نداشت.نفیسه هم قیافه خیلی قشنگی نداره فقط بوره .اون زمان ک عکسشو نمیذاشت اینقدر از زیباییش تعریف میکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اخلاقش افتضاحه قیافشم ک از نزدیک نگم برات

از نزدیک دیدیش؟

شوهرش چیکارس

خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤
فالو دارمشون😂 کوثرو انفالو کردم تصمیم‌گرفتم بقیشونم انفالو کنم

خوب همين شماها الكي اين احمقها رو معروف و پولدار كردين من از همون اوايل كه اينستا تو ايران باب شده بود اينستا نصب كردم و فعاليت هم دارم اما حتي يه دونه از اينا رو نميشناسم بعضي هاشونو هم اسمشون رو تو همين ني ني سايت شنيدم كه مثل شما در موردشون تاپيك ميزنند

احمق-هارا-معروف-نکنیم#  

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
فالو دارمشون😂 کوثرو انفالو کردم تصمیم‌گرفتم بقیشونم انفالو کنم

منم کوثرو دو سه ماه فالو داشتم دیدم واقعا هییییییچ هنری نداره انفاالو کردم 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
وایی چقدر قشنگ گفتی فقط قابلمه دلبر و روسری دلبر و دمپایی دلبرم هم اضافه کن به متنت 😁😁😁

جمله ی من مردم براش هم اضافه کن😂

اینایی که زیر پست هاشون پاچه خواری و به به و چه چه میکنن رو زنده میخوام😶دلم میخواد خفه شون کنم یا ...

یه عده پشت کوه هستن‌انگار، میپرسن اینو از کجا گرفتی اونو‌ از کجا گرفتی...یا اینکه میگن با معرفی پیج ما تخفیف بگیر واقعا هستن کسایی که اینکارو کنن؟؟ من که خیلی احساس حقارت میکنم با همچین کاری

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
اینایی که زیر پست هاشون پاچه خواری و به به و چه چه میکنن رو زنده میخوام😶دلم میخواد خفه شون کنم یا ...

حتی اونایی ک دایرکت میدن ساعت ۱۰ شد پس چرا بیدار نمیشی

اون قسپت خونه متری چنده؟ جدیدا زرت زرت زنگ میزنه گلفروش براش گل میفرسته خونشون

اون گل فروشیه گلاش زیر100نیستن

متری 8تا12میلیون

لاحول ولا قوة الا بالله هو العلي العظيم🧿♥️

اکثرا یه عده ادم بی سلیقه و ندید پدیدن اخه مثلا شما خودت قیمه درست کردن بلد نیستی؟یا ته عکس یه ذره از فرششون دیده میشه ک خیلی هم زشت بود و 400 شونه بنظر میومد همه میپرسیدن از کجا گرفتی

اون گل فروشیه گلاش زیر100نیستن متری 8تا12میلیون

خونش راحت ۱۵۰ متره کثافط

کوفتش بشه الهی

با عکس افتابه دسشوییش معروف شد زنیکه

حالا داره پولش از پارو بالا میره

دیدی جک شاسی بلند ۴۰۰ میلیونی خریدن

خیلیم اصرار دارن ک خونشون اجاره ایه

اخه مگه ادم تو خونه اجاره ای هر غلطی دلش بخواد میکنه