2789

مثلا فکر کنین سوار هواپیمایین دارین میرین یه شهری یهو اعلام میکنن هواپیما هایجک شده میره مثلا تو یه کشور اروپایی میشینه چیکار میکنین 

پ.ن: این فرض خیلی نادریه و اصلا اتفاق نمیفته ولی شما فرضش کنید

پ.ن۲:من خودم تو فرودگاه پیاده بشم میرم که میرم:)

فان#  

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

اون کشوره اونقد بی در و پیکرع ک بری ک بری؟ 😂

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میرم عشق و حال

فقط دخترمم باید باهام باشه

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد

یه مدت تفریح میکنم برمیگردم

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
اون کشوره اونقد بی در و پیکرع ک بری ک بری؟ 😂

اصن شده باشه با موتور گازی برم میرم که میرم فانتزی فکز کن دختر:)

یه هفته پیش اولین بار سوار هواپیما شدم همش به این چیزا فکر میکردم😂😂

بابا خوبه تو به هایجک فکر میکنی من میشینم بغل پنجره هی میگم از این ازتفاع بیفتیم میمیرم بعد دوباره ارتفاع کم میشه دوباره میگم از این ارتفاع چی 😆

میرم اونجا کارتن خواب میشم ولی پامو این خراب شده نمیذارم

برو درس بخون تفریح کن کار کن کارتن خواب چیه‌اخه