2777
2789
عنوان

زشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2445 بازدید | 124 پست

واسه پوستت ماسک های خونگی بذار خیلی خیلی بهتر میشی 

دماغت هم خوبه کلا زشت نیستی 

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خشکلی نسبی هست . الان ک انواع عمل ها هم اومده . ی کرم ازون خوب ب نام ادیب هست از دیجی کالا بگیر خیلی ...

عه وا😱😮😮

ݕِہ خَݩڋِ ـہ هآݥ ݩِڴآـہ ݩَڪُݩ🙄                                     ڔَڋ ڱُݦ ڪُݩيِہ😒🖤

چشات نقطه قوت صورتته، با چیزایی که تو خونه داری هم میشه پوستتو حال بیاری، هر سه روز بخور بده و بعد پوستتو با شکر ماساژ بده عین پوست بچه نرم و لطیف میشه بعدم ماست بزن و بعد یکماه معجزه‌شو ببین

إنني لا أخبر أحدًا بك ، لكنكَ تفيض من عينايْ 🪐
زشت من بدبختم که پیر هم شدم😂😂😂😂😂  خسته از بچه داری

چند سالته

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
زشت من بدبختم که پیر هم شدم😂😂😂😂😂  خسته از بچه داری

وا 

یه عکس ساده اس دیگه چرا میگی زشت😕 

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
بچه ها پسرای الان چقدر ب زیبایی دختر اهمیت میدن؟

خیلی ، هم زیبایی هم تیپ . البته اکثرا من ک دیدم اینطورن

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
2790
2778
2791
2779
2792