2777
2789
عنوان

شروعی دوباره خانم ها با نشاط بیاین+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 8741 بازدید | 768 پست
@anahita4   عزیزم خوبی دکتر رفتی؟ @زیییییییییبا     @تیامان     @ ...

سلام سرمه جون مرسی عزیزم خیلی لذت میبرم از تاپیکت 

عزیزم زحمت نکش هر روز برای تگ گردنم تاپیک رو ذخیره کردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماسک روغن زیتون طرز تهیشو بوگو

منبع سایت نمناک:

مواد لازم:

• یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • یک قاشق غذا خوری آبلیمو 

طرز استفاده:

آبلیمو و روغن زیتون را به خوبی ترکیب کنید و سپس به مدت 1 یا 2 دقیقه به آرامی بر روی تمام پوستتان دهید و بعد از 30 دقیقه با آب گرم بشویید و شستشوی نهایی را با آب خنک انجام دهید.

این ماسک را باید 2 یا 3 بار در هفته تکرار کنید. 

مزایایی استفاده از این ماسک:

آبلیمو منافذ پوست را می بندد و به روشن تر شدن پوست کمک میکند. همچنین ضد عفونی کننده موثری است.

الحمدلله 
سلام سرمه جون مرسی عزیزم خیلی لذت میبرم از تاپیکت  عزیزم زحمت نکش هر روز برای تگ گردنم تاپیک ر ...

زحمتب نیست عزیزم.رحتمی مرسی عزیزم

یه دختر شاد و پرانرژی مثبتتتتتتت شاعر نویسنده کتاب (در دست چاپ ) ومجری برنامه های کشوری فعال محیط زیست و حامی حیوانات فمنیسم وحامی حقوق زنان دانشجو عاشق مطالعه دیونه تاپیک انرژی مثبت پست منفی نذارید برام لطفا ..
بعد این لباسو کجا اامیپوشی

زير مانتو تو خيابون مهموني هاي دوستانه خونه مامانم و خاله ام البته كرونا تموم شه مسافرت هم برم كه خوراكه سفرهاي خارج از كشوره

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

هنر دست استارتر 

خوشگله بچه ها؟

یه دختر شاد و پرانرژی مثبتتتتتتت شاعر نویسنده کتاب (در دست چاپ ) ومجری برنامه های کشوری فعال محیط زیست و حامی حیوانات فمنیسم وحامی حقوق زنان دانشجو عاشق مطالعه دیونه تاپیک انرژی مثبت پست منفی نذارید برام لطفا ..

استارتر#

یه حس خوب خودمو میخوام براتون  اشتراک بزارم 

من یهو یاد یه(عزیز دوری) افتادم دلم گرفت من عمیق اعتقاد دارم وقتی یاد کسی میفتم داره بهم فکر میکنه

خلاصه دیدم نمیشه اینجور بشینم اشکم در میاد

هنذفری گذاشتم مسواک زدم پوستمو شستم موهامو شونه کردم آب خوردم همشم هنذفری تو گوشم بود ساکت سرمو گرم میکردم

مامان خوب چم وخم منو بلده فهمید یه چم هست  دیگه لباس پوشیده آماده میخوابیدم که مامانم اهنگ فرستاد برام 

(اهنگ همینه عشق راغب )انقدر حالم خوب شدکه نگو که مامانم حالم روفهمید ودرکم کرد

هی اونجاش میگفت همینه عشق!!!...(.واقعا همینه ها)

قصدم از گفتن این دوتا چیز بود من تو حال بدمم سعی میکنن چیزای مثبت رو ببینم همیشه یه چیز مثبت هس

ودوم لطفا از اون مامان های باشعوری باشید که بچه هاشونو درک میکنن وبهشون انرژی میدن وانقدر رفیقن که باعث نمیشه چیزی ازشون قایم کنیم 

وسوم اگه دلتون برا کسی تنگ شد نگاش کنین 

اگه دور بود بهش زنگ بزنین 

واگه.....دور بود دعاش کنین 

(دور دعا گو)

حال دلتون شاد ولبتون خندون انشالله شبتون در بغل یاربخیر 

سلام به خوشگلی لبخنداتون 

خب خب امروز یه روز پر نشاط دیگه داریم 

بچه ها با پست گذاشتن لطفا حمایتمون کنیددد 

انتقادات وپیشنهادات شما عزیزان رو پذیراهستیم

پست نزارین تا دو که همه بیایینن

(مهربونی ای عشق نازنینی ای عشق...این اهنگ ازدهنم نمیفته ای خدا دعاا کنین ادم شم)

آماده؟ برو که بریمممممم

به نظر من 

آدما همون طور که ستاره دارن

هر کدوم یه اهنگ هم دارن 

موسیقی زبون عشقه 

اهنگ گوش بدین

عزیزم 

تو نمیتونی به همه کمک 

نمیتونی همه رو راضی کن

نمیتونی همه رو خوشحال کنی تو گویجه سبز نیستی!

برا خودت زندگی کن