2789
نه ختم شخصی هست

من 14 تا میخونم... 

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 
عزیز دلم تلاوت سوره مریم انجام شد... خیلی امشب دلم گرفته بود... با اشک و دل شکسته برات دعا کردم... ا ...

قربونتون برم  از حرفاتون انرژی گرفتم

من موقع حاملگی هر اذانی همه رو دعا میکردم چون عادت کرده بودم حتی بعد زایمانم هم....

الان یکی از اونایی که دعاشون میکردم بعد هیجده سال  داره دومین بچه شو بدنیا میاره... اونم تو دوسال فقط

ن

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قربونتون برم  از حرفاتون انرژی گرفتم من موقع حاملگی هر اذانی همه رو دعا میکردم چون عادت کرده ب ...

خوش به حال من که با شما اشنا شدم... میشه برای منم دعا کنی؟ فرزانه هستم... منم اسم شما رو به لیست دوستانی که باید براشون دعا کنم اضافه میکنم... 

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 
خوش به حال من که با شما اشنا شدم... میشه برای منم دعا کنی؟ فرزانه هستم... منم اسم شما رو به لیست دوس ...

بله  عزیزم حتما

حتما

اگه لایق باشم

شما مشکلتون چیه

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
بله  عزیزم حتما حتما اگه لایق باشم شما مشکلتون چیه

من شش ماه که باردار نشدم شوهرم ازمایش داد تعداد و تحرکش کم بود... واریکوسل هم نداشت... از این دکتر به اون دکتر... کلی طول کشید تا یه دکتر خوب پیدا کنیم... تا اینکه اسفند ماه با تزریق امپول ازمایش نرمال و عالی عالی شد... با اینکه درمان رو ادامه داد اما اواسط خرداد دوباره از دادیم اینبار نرمال نبود. مثل قبل از مصرف دارو و امپول... نمیدونم چرا اینجور شد.... دکترش امپولاشو دو برابر کرد... منم خیلی ترسیدم... خیلی ناامید شدم اما ایات سوره واقعه یادم میاد... افرایتم ما تمنون ا انتم تخلقونه ام نحن الخالقون... 

محتاج دعا  نزدیک پریودمه داغون ام منم  سی تا میخونم😭😭😭

از سوره کوثر هر چقدر میتونید بردارید و برای بارداری دوست عزیزمون دعا کنید تا ۱۴۰۰۰ تا کامل بشه

منم مثل شمام... قبلا باز سر کار میرفتم اما الان بیکارم... تو خونه تنهام... شوهرم 14 15 ساعت تو روز ن ...

از سوره کوثر هر تعدادی میتونید بردارید و برای مادر باردار شدن دوست عزیزمون دعا کنید تا ۱۴۰۰۰ تا کامل بشه

از سوره کوثر هر تعدادی میتونید بردارید و برای مادر باردار شدن دوست عزیزمون دعا کنید تا ۱۴۰۰۰ تا کامل ...

سی  تا خوندم. صددتا هم میخونم