2821
2789
عنوان

هزارپا😭😭

2723 بازدید | 21 پست

وای بچه ها همین چند دقیقه پیش تازه اومدم بخوابم یهو احساس کردم یه چی بدستم خورد وحرکت کرد مثل فشنگ پریدم و جیغ جیغ😟فکر کردم سوسکه😢شوهرمم از صدای من ترسیدبیدارشدازروتخت پرید هاهااآچی شده😁بیچاره هولش کرد😂..گفتم یه چی اومد رو دستم فکر کرد توهم زدم خواست دعوام کنه دید بله یه هزارپا بزرگ😢وای قلبم اومد تو دهنم دیدمش😭..فک کنید از تخت اومده بود بالا😭...دارم از خستگی میمیرم نمیتونم بخوابم از ترس برقم روشن گذاشتم

الان چهار ماهه اومدم خونه جدید طبقه اول هست این دفعه چندمه از ترس نمیتونم بخوابم چندبار سوسک بزرگ دیدم که چاه ها رو سم زدیم اما بازم میترسم ببینم اینم از امشب هزارپا...حالا این از کجا اومده؟!☹البته امروز روستا بودیم احتمال میدیم باوسایل از اونجا اومده باشه...گریههههههه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط کامن

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر

دیشب ساعتای سه ی عنکبوت دستمو گزید باورت نمیشه تا یکساعت انگشتم تیر میکشید همش گفتم الهی شکر سراغ بچم نرفته جامون تنگه تختمون جمع کردیم امروز دوباره سرپاش کردیم روش بخابیم جونور نیاد سراغ بچمون شما گغتی رو تخت نگران شدم واقعا چجوری اومده بالا

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

دیشب ساعتای سه ی عنکبوت دستمو گزید باورت نمیشه تا یکساعت انگشتم تیر میکشید همش گفتم الهی شکر سراغ بچ ...

وای عزیزم...عنکبوت هم بده لامصب با هیچ سمی هم از بین نمیره فقط نذار خونت زیاد خاک بگیره اینجور کم میشن مگه اینکه همکف باشی که خب بیشتر هستن البته منم طبقه اول زیاد دارم....آره منم برا همین رو تخت میخوابم از وقتی سوسک دیدم البته رو تختیم بلنده رو زمین بود از اون اومده بود بالا کثااااااااافت😤😭

وای عزیزم...عنکبوت هم بده لامصب با هیچ سمی هم از بین نمیره فقط نذار خونت زیاد خاک بگیره اینجور کم می ...

ما هم همکف هستیم ب شوهرم امروز میگفتم این همه تمییز میکنم اخرم اینجور من خیلی تمیز میکنم نمیدونم چجور اومده  انگشتم خیلی دردگرفت تا ی ساعت تیرمیکشید حالا رو تخت خوابیدیم..خب رو تختی رو ی کم جم کن بالا ک نیاد بالا یا اصلا ننداز رو تختی تا از بین رفت مطمین شدی بعد بنداز

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

فکرکن من فکر کنم نزدیک ده سال یا بیشتر هزارپد ندیده بودم اما الان اونم تو خونه خودم دیدم🤕😭

اره منم پارسال نشسته بودم دیدم یه چیزی تو دستم راه میره سکته کردم .اتاقمو نگاه کردم دیدم پره

ما هم همکف هستیم ب شوهرم امروز میگفتم این همه تمییز میکنم اخرم اینجور من خیلی تمیز میکنم نمیدونم چجو ...

همکف همینه متاسفانه من خواهرم چند سال بود هرکار کرد نتونست عنکبوت از بین ببره ...حالا تخت گذاشتید خوبه..آره باید جمعش کنم اما بعضی شبا مجبورم میرم اتاق بچم رو زمین میخوابم😢😢😭کلا موندم از این خونه با این همه حشره موذی..چهارسال طبقه دوم بودم چندتا محله بالاتر هییییییچ حشره ای ندیدم با اینکه همیشه در و پنجره هام باز بود و مرتب تمییزکاری نمیکردم حالا اینجا باعث عذابم شده

2790
2823
2791
2779
2792