2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا کاری با این چیزا ندارم

ولی طبق تاپیکای اخیر به بعضی دخترای سایت میگم..

اگر برای انتحاب همسر چیزی جز شعور و فرهنگ و اخلاق و حداقل ها مدنظرتونه، اون معیار نیست، قیمتتونه :)

معلومه ک همه عاشقمن😎

پسر# کش 😂😂😂😂

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
من همه این ویژگی هارو دارم (به جز پول) , محل هیچ دختری که قبلا دوست پسر داشته نمیزارم چه برسه به این ...

الان میکشنت🤣

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
مطمئنا عاشق من که دختر ساده و محجبه هستم نمیشن داف و پلنگ پسندن

تصورهاتون خیلی فانتزیه . من پسرم و تمام عمرم در میان پسرها گذشته . پسرها موقع ازدواج پشیزی برای این دخترها ارزش قائل نیستن و فقط دنبال ارضای غرایز جنسی و کثافت کاری خودشونن موقع ازدواج همشون میرن سمت دختر آفتاب مهتاب ندیده .

کاربر آقا هستم

عشقم هم باشخصیته، هم پولدار، هم خوشتیپ :)

همیشه میگه من عاشق نجابتت شدم...

عاشق واقعی بودنت..

عاشق سادگیت...

عاشق اینکه اصول عاشقی رو خوب بلدی...

درکم میکنی...

سوای اینا... پسرا عاشق دختری میشن ک به خودش برسه... ورزش کنه... کتاب بخونه... هنرمند باشه... سرش شلوغ باشه... عاشق دخترای خاص میشن... 

با تیپ و آرایش خاص...

وفاداری و کم یاب بودن هم خیلی مهمه...

جذب دخترای دست نیافتنی میشن... دخترای سر سنگین.. دخترایی ک دائما با صدای بلند نخندن... مبهم باشن...

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

من همه این ویژگی هارو دارم (به جز پول) , محل هیچ دختری که قبلا دوست پسر داشته نمیزارم چه برسه به این ...

شما اگر حرف نزنید خوشحالمون میکنید :)

هنوز اسکرین های اظهار نظراتون تو تاپیک قبلی از تو تاپیک نی نی یار پاک نشده ها =)

تصورهاتون خیلی فانتزیه . من پسرم و تمام عمرم در میان پسرها گذشته . پسرها موقع ازدواج پشیزی برای این ...

منم دخترم ولی تا پسری تحصیلات و پول به دست میاره میره دنبال دختر جینگولی

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖