بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به خدا هر جا سر میزنم انشالله هستی !!دیشب گفتم ...هیچ کی رو نمی رنجونی؟!!! 😊
ی....
سلطان ازل گنج غم عشقبه ما داد بزن بیرون از تنهایی برگرد کنارم/ همونم که برای دیدن تو بیقرارم/ نرو از روزگارم که من طاقت ندارم/ منم مثل تو به تنها شدن عادت ندارم...
قبلی نظر خواهی بانکه؟!!از کجا بد نیم کدوم بانک خوبه!!!؟ولی من خودم بانک رسالت رو می پسندم ..همه جو ره خوبه!!
سلطان ازل گنج غم عشقبه ما داد بزن بیرون از تنهایی برگرد کنارم/ همونم که برای دیدن تو بیقرارم/ نرو از روزگارم که من طاقت ندارم/ منم مثل تو به تنها شدن عادت ندارم...
سود چی ؟! وام میخوای بگیری ..!؟اگه سپرده داشته باشی ...که زمان بره....!سودش 2 درصد