2777
2789
عکسش رو بزار ببینم کدوم قشنگتره

البته ممکنه ینفر یکیو بپسنده اما یکی اصلا خوشش نیاد. در کل سلیقه ایه

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشکله چقدر معروفه؟تو کدوم گروه میخونه؟  

شاینی. فیلمم بازی می کنه. تقدیم به تو که زیبایی اولین سریالی بود که ازش دیدم

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
شاینی. فیلمم بازی می کنه. تقدیم به تو که زیبایی اولین سریالی بود که ازش دیدم

اهان فهمیدم کیو میگی منم اون فیلم رو دیدم نقش مقابلش سولی بود که نقش یه دختره که برای رفتن به مدرسه پسرونه خودش رو شبیه پسر کرده بود رو بازی میکرداما مدتهاست دیگه ندیدم فیلم بازی کنه راستی سولی هم خودکشی کرد الان مینهو شاینی مشغول چه کاریه؟

اهان فهمیدم کیو میگی منم اون فیلم رو دیدم نقش مقابلش سولی بود که نقش یه دختره که برای رفتن به مدرسه ...

آقامون سربازیه الان. دیگه مردی شده واسه خودش😚یه فیلم سینمایی جنگی هم بازی کردهتازگیا سریالای دیگش شوالیه های برتر از گله که تاریخیه. سالاماندر گرو  نقش یه هکر بازی کرده. یه درام یه قسمتی پیانیست. ولی خودش خوانندگی رو بیشتر دوس داره😁 قرتیه دیگه دوس داره برقصه

آقامون سربازیه الان. دیگه مردی شده واسه خودش😚یه فیلم سینمایی جنگی هم بازی کردهتازگیا سریالای دیگش ش ...

لی مینهو هم خوانندگی میکنه من از آهنگSay yesاون خیلی خوشم میاد.کدوم سریال شاینی رو بیشتر دوست داشتی منم برم همون رو نگاه کنم؟

آقامون سربازیه الان. دیگه مردی شده واسه خودش😚یه فیلم سینمایی جنگی هم بازی کردهتازگیا سریالای دیگش ش ...

اگه تازه رفته سربازی پس از لی مینهو  سنش کمتره.چند سالشه؟

لی مینهو هم خوانندگی میکنه من از آهنگSay yesاون خیلی خوشم میاد.کدوم سریال شاینی رو بیشتر دوست داشتی ...

سریال یا موزیک ویدیو؟

شاینی گروه پسرن که خواننده هستن. 

اوپام 28 سالشه