2777
2789
عنوان

زیباترین شعری که شنیدین رو بگید 😊

2642 بازدید | 49 پست

من خودم:

چرا گرفته دلت؟

مثل آنکه تنهایی..

چقدر هم تنها!

خیال میکنم دچار آن رگ پنهان رنگها هستی

دچار یعنی عاشق!

و فکر کن که چه تنهاست

اگر ماهی کوچک

دچار آبی دریای بی کران باشد!

چه فکر نازک غمناکی..

دچار باید بود..

از سهرابِ جان❤️

هله دان دان دان هله یه دانه..........

شوخی# 😓

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنها شعری که یادم میاد

توانا بود هرکه دانا بود

اونم چون رو دیوار مدرسه بود و هر روز میدیدمش😅

بغلم کن که من از همه خستم توی این دود و دم غم میکشم از تو نفس من بغلم کن همین جوری که هستم بغلم کن که شکستم بغلم کن که من از دنیا بردیم عشق و آرامشو باور کن باتو دیدم 

در منی و تا ابد ندارمت

این قصه من است و چندان خوش نیست‌.

بر آن چشمان سیاه صد آفرین باد که در عاشق کشی سحر آفرین است..

یه توپ دارم قلقلیه😐😐

صدای خنده های تو مانند صدای افتادن تکه های یخ در لیوان بهار نارنج است🍃 قدری بخند🍃🍃می خواهم گلویی تازه کنم🍻

مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما

غافل از آنکه خدا هست در اندیشه ما ...

هر کس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمیخراشیم ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم💜