سلام خانمامن همونی ام که دوروز پیش تست کرده بودم یه خط خیلی نازک افتاده بودزیادمعلوم نمیشداما امروزصبح تست کردم واین هاله افتادببینین عکسوبه نظرتون حامله ام؟راستی دوسال پیش حاملگی مولارداشتم دعام کنین اینبارحاملگی موفقی داشته باشم فداتون شم نفری یه دونه صلوات مهمونم کنیدکه قلبه بچه تشکیل بشه
خدایاشکرت منم باردارشدم😍🥰 دعاکنین سالم باشه من قبلا بارداری مولار داشتم خداناامیدم نکن توروبه زینبت قسم میدم...... خداشکرت بعداز کلی چشم انتظاری الان دوقلو دارم خدا قسمته تمامه چشم انتظارا کن قربونت برم خدا تو خیلی مهربونی
الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
[QUOTE=142042348]چند روز تاخیر داری؟حاملگی مولار چیه؟علائمی هم داره[/QUOTE25موعدم بودحاملگی مولار یاهمون بچه خوره هم میگن بهش به جای جنین جفت بزرگ میشه
خدایاشکرت منم باردارشدم😍🥰 دعاکنین سالم باشه من قبلا بارداری مولار داشتم خداناامیدم نکن توروبه زینبت قسم میدم...... خداشکرت بعداز کلی چشم انتظاری الان دوقلو دارم خدا قسمته تمامه چشم انتظارا کن قربونت برم خدا تو خیلی مهربونی
عزیزم بعد حاملگی مولار دکتر بهتون گف باردار نشید یا خودتون نیاوردین ..چند هفته کورتاژ شدین بعد چن وق ...
اره دکترم گفت باردارنشومنم تا8ماه قرص ال دی خوردم ولی بعدش گفت میتونی بارداربشی بعدچندماه بودکه تلاش میکردیم این ماه خداروشکرانگارحامله ام.هفته 8کورتاژشده بودم بعدش هم کلابتام منفی بود