2789
عنوان

خيانت

205 بازدید | 16 پست

سلام دوستان ميخواستم ازتون راهنمايي بگيرم چكار كنم قبل از ازدواج ميدونستم شوهرم در گذشته با يكي از همكلاسياش دوست بوده و دوسش داشته چند وقت پيش از تو گوشيش شماره تلفن دختره كه با نام فاميلي سيو شده بودو پاك كردم كه ديگه سهوا اسمش نبينه يادش بيوفته اما ديشب ديدم دوباره اسمشو سيو كرده بنظرتون چكار كنم  يعني اينقد براش مهمه هنوز و شمارش حفظه حتي و باهم در ارتباطن ؟! ميشه راهنماييم كنين

وقتی حذف کردید و دوباره ذخیره کرده به احتمال زیاد باهاش تماس گرفته . مگر اینه رابطه درسی یا کاری داشته باشن که اونم به نظر من اصلا خوب نیست

پاموه چیه ؟ بی زحمت تو گوگل بزن  «پاموه»     

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وقتی حذف کردید و دوباره ذخیره کرده به احتمال زیاد باهاش تماس گرفته . مگر اینه رابطه درسی یا کاری داش ...

نه شوهر من ديگه اون شنر نيس و درسش تموم شده رابطه كاري و درسي نيس خودم اينطور حدس زدم اتفاقي مواسته عكسشو ببينه ديده نيست تو كانتكت اما تماس داشتن هم ممكنه

نه شوهر من ديگه اون شنر نيس و درسش تموم شده رابطه كاري و درسي نيس خودم اينطور حدس زدم اتفاقي مواسته ...

چرا می خواسته عکساشو ببینه ؟ دلش براش تنگ شده ؟ 

پاموه چیه ؟ بی زحمت تو گوگل بزن  «پاموه»     
از کجا میدونی شوهرت دوباره سیو کرده.من چند وقت پیش شماره های اضافی را از گوشیم پاک کردم نمیدونم چطوری دوباره همشون برگشتن هر چند بار پاک میکنم دوباره برمیگردن نمیدونم کجا ذخیره شدن.
پندار نیک، گفتار نیک، کردار نیک .
نه نگفتم بگم ؟ نخواستم روش باز بشه اصلا دوست ندارم غرورم خرد بشه

خیلی ناراحت شدم حس بدی میگیره آدم

خطش ایرانسله یاهمراه؟

میتونی باایرانسل من پرینت بگیری

توزندگی یه چیزایی روآسونمیشهفهمید،ولیسخت میشهفهموند....
از کجا میدونی شوهرت دوباره سیو کرده.من چند وقت پیش شماره های اضافی را از گوشیم پاک کردم نمیدونم چطور ...

حتي اينقد براش مهم بود تو گوگل سرچ كرده بود كه چطور كانتكت هاي تلگرام پاك ميشن حتي ناراحت سده بود نكنه اون كاري كرده حذف بشه فكر كنم قبلا با فارسي سيو بود الان با لاتين