2821
2789
عنوان

عروس عمم...

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 57 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولا منم خواهرام ومامانم همین  حرف بهم میزنن و  حتی خواهر شوهرم اون روز می گفت با سلیقه ای اصلا ناراحت نشدم میگفت هر چیزی می بینی نمی گیری سخت پسندی خوشحال شدم تازه ناراحت نشدم

📌متولد ۷۷ نیستم 
خوشتیپه خودش

شما زود ی چیزی بر علیه ش بگوو

بگو اگر سالی یکبار میخرم میدونم چ بگیرم واینااا 

مثل تو نیستممم ک ...... ی چیزی بر علیه ش بگو ک زبونش بسته بشه

بگو اگر سالی یکبار خریدم میکنم 

اما درک وفهم دارم ک بدونم چ حرفی رو چ موقعه وکجا بزنم بزنم ک دیگران ناراحت نشن 

درضمن چیزی ب لباس و ظاهر ادم نیس ک چ میپوشه ب عقل وشعور ادمه ک شما فعلا نداریش

منظورش اینه کم میخری ولی خوب میخری قصد تحقیر نداشته ک  اما خب بعضیا کلا نسنجیده حرف میزدن ب ای ...

بخدا منم ازم همین جوری تعریف می کنن یا من از یکی از رن داداش هام اینطوری تعریف می کنم اخه  سلیقه اش خوبه کم می گیره اینقدر خوبیه همیشه مرتب و تمیز مامانم هم دوسش داره

📌متولد ۷۷ نیستم 
شما زود ی چیزی بر علیه ش بگوو بگو اگر سالی یکبار میخرم میدونم چ بگیرم واینااا  مثل تو نیستممم ...

خودش تعریف کرده ازش تو جمع گفته اگه می گیری خوب می گیری  

📌متولد ۷۷ نیستم 

اول بهت بگم اینجور ادمها کا با حرف زدنشون دل یه نفر و میشکنن قشنگ خدا میزاره تو کاسه اشون دیدم که میگم چنان درگیر مسائل خودشون میشن و چنان حرفشون سر دهن مردم میفته بیا و ببین قشنگ بهم ثابت شده جوری که حواسم هست خدای نکرده چیزی نگم که به کسی بر بخوره .دوم اینکه من خودم خیاطم و پارچه فروشی هم دارم اصلا و اصلا اسراف نمیکنم همیشه لباسهامو مرتب نگه میدارم و به ندرت لباس تهیه میکنم انقدر قشنگ لباسهامو با هم  ست میکنم و میپوشم همیشه بهم میگن خیلی خوشتیپی اینو گفتم که بدونی کمی باید زرنگتر و هنرمندانه تر لباس بپوشی .سوم بهت پیشنهاد میکنم برو خیاطی یه دوره ببین کوتاه مدت سه ماهه جوری که رفع نیاز خودت رو بکنی پارچه خیلی ارزون هم هست که بشه خرید و دوخت و شیک گشت .به غیر از این من مثلا یه لباسی دوختم چند بار تو مجلس پوشیدم حالا میخوام تنوع بدم مثلا دامن لباسرو جدا میکنم یه متر پارچه میگیرم دامن و عوض میکنم با تکه های اضافه اشسر استین و مدل میدم لباس کلا عوض میشه .قبل از پارچه فروش شدن همسرم کارمند بود با یهدحقوق کم با دوتا بچه فامیل که برای هر مهمونی لباس جدید میخریدن من فقط با هنرم خیاطی میکردم و شیکتر از اونا هم خودم و هم بچه هانو به مهنونی میربردم تازه نیرفتم از پارچه فروشها تکه های که مونده بود و میخریدم با قیمت خیلی کم سر هم میکردم یه چیز خیلی مناسب برام در میومد با عروس عمه ات حرف هم نزن شعورش کمه 

ازت تعریف کرده  فکر تو درگیر نکن یعنی درسته آدمی نیستی هی بری خرید ولی اگه یه لباس هم داشته ب ...

اتفاقا از خواهر زاده های شوهرم با سلیقه هستن اینطوری تعریف می کنم حتی مادرشونن اینطوری و به حق تعریف می کنه خوشحال هم میشن

📌متولد ۷۷ نیستم 
اتفاقا از خواهر زاده های شوهرم با سلیقه هستن اینطوری تعریف می کنم حتی مادرشونن اینطوری و به حق تعریف ...

منم بوده کسی بهم گفته مهلا خرید نمیکنه نمیکنه،وقتی خرید می‌کنه حتی اگه خیلیم نخره ولی جنس خوب می‌خره

اتفاقا ذوق هم میکنم اینجوری میگن

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 
منم بوده کسی بهم گفته مهلا خرید نمیکنه نمیکنه،وقتی خرید می‌کنه حتی اگه خیلیم نخره ولی جنس خوب می‌خره ...

ماهم اگه بخوایم تعریف کنیم واقعا اینو می گیم   ولا من خوشحال میشم خواهرزاده شوهرم خوشحال میشم

📌متولد ۷۷ نیستم 
نه قشنگ تیکه انداخت ی پوزخندم زد

تو هم بی زبونی زبون نداری جوابش میدادی ک نیای خونه خودخوری کنی

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز