چهار تا کیدی لاکت بگیر روزی یه بسته شو رو ماست بریز بده بخوره،،،، اگخ علایم کم ابی که بهت گفتم بالا اگه اونا رو داشت یه بسته پودر ors توی یه لیتر اب جوشیده سرد شده (چهار لیوان اب پر) بریز بذار تو یخچال خنک شه و باقاشق بده بخوره هر ساعت تقریبا نصف لیوان یا یه خرده بیشتر تا چهار ساعت پسر شما 2/5لیوان نیاز داره اگه کم اب باشه اگرم نباشه که نیاز نداره اگه ors دادی دیدی زیر چشمش داره ورم میکنه و... دیگه او ار اس نده
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خواهش میکنم ترکیبانشون یکیه اما پدی لاکت برا زیر یه سال میدن اما کیدی لاکت تاثیرش برای بچه بالای یه سال بیشتره اگه علایمی که بهت گفتمو داشت حتما او ار اس بده
کیدی لاکت بده،،، بالای یه سال کیدی لاکت بهتر از پدی لاکت نه حجم اسهالش زیاده ویروسیه به احتمال زیاد ...
گلم بچع من خیلی شکمش کار میکنه اسهال شده یسره نشسته زور میزنه از دیشب کیدی لاکت دادم یخرده فقط بهتر شده بنظرتون این ویروسیه یا باکتریایی؟ یک روز و نصف تب داشت خداروشکر تبش قطع شد الان فقط دلپیچه و اسهالش مونده
سلام خانمی شما چی دادی بچه ات خوب شد پسر منم همینجوری شده
شرمنده گلم الان دیدم سوالتونو چون خیلی کم میام نی نی سایت، بهتر شد پسرتون؟ بچه من چندروزی اونجوری بود و تند تند سیب رنده میکردم میدادم و اب سیب ام میگرفتم داخلش کیدی لاکت میریختم میدادم بعد از یکهفته خوب شد. ویروسی بوده انگار