2777
2789
عنوان

حاجت روایی قطعی

75726 بازدید | 65 پست

بچه ها سلام شما تاحالا به یه حاجت خیلی محالتون رسیدید؟ چیکار کردید یا چی خوندید؟ 

من راه های زیادی رو شنیدم

نماز شب

نماز عاشورا اقای حق شناس

ختم صلوات

اما میخوام بیاید تعریف کنید قوت قلب بگیرم😍

منم دنبال همینم

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نماز اول وقت+نماز شب

خودمم دارم انجام میدم ان شاء الله بزودی زود حاجت روا شی🤲

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿

بچها ال یس خوبه؟؟

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
بیشتر ببینید

زیارت عاشورا برای شهیدابراهیم هادی...دعای توسل و حدیث کسا...نذرنمک ب نیت فاطمه زهرا(میتونی بعد حاجت روایی محرم بدی مسجد واسه غذانذری استفاده کنن)

میشه واسه زودتر رسیدن ب حاجتم ی صلوات بفرسین❤
زیارت عاشورا برای شهیدابراهیم هادی...دعای توسل و حدیث کسا...نذرنمک ب نیت فاطمه زهرا(میتونی بعد حاجت ...

من این نذر نمک رو خیلی شنیدم

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿

چله ي معمولي زيارت عاشورا و مداومت به خوندن زيارت عاشورا!

چله ي آيت الله حق شناس نميدونم چيه ولي اگع خالصانه كسي كه پيش خدا عزيزه رو واسطه كني و ازش چيزي بخواي كه به صلاحته شك نكن بهش ميرسي

زیارت عاشورا برای شهیدابراهیم هادی...دعای توسل و حدیث کسا...نذرنمک ب نیت فاطمه زهرا(میتونی بعد حاجت ...

یعنی به مسجد نمک کمک کنی؟

تویی ک امضامو میبینی میشه برای بهتر شدن شرایطم دعا کنی؟امیداوارم خدابهترینا رو بهت بده💟
سوره یس رو میگن خیلی جواب میده نذر کن 60باربخونی زمان مشخص نکن حالا میتونی ت ی روز بخون یا ت ی ماه

جدی میگی؟ 

اینو قبلا یه خانومی همین جا گفت بهم واسه دخترم انجام بدم

البته گفت 60بار بخونم و به آبی یا غذایی فوت کنم بدم دخترم

متأسفانه هنوز لنجام ندادم

من این نذر نمک رو خیلی شنیدم

اره عالیه منم نذرش کردم ک وقتی ب حاجتم برسم 5تا نمک ب نیت پنج تن محرم بدم مسجد واسه غذانذری...ثوابشم بیشتره...انشالله همه حاجت روابشن😊❤

یعنی به مسجد نمک کمک کنی؟

میتونی ب همسایه بدی اون دیگه میلیه...من میخام مسجد واسه محرم بدم ثوابشم بیشتره...بعد اینک ب حضرت زهرا نذر کن نیتو تعداد نمکو بگو...من بخاطر 5تن 5تا نذرکردم

اره عالیه منم نذرش کردم ک وقتی ب حاجتم برسم 5تا نمک ب نیت پنج تن محرم بدم مسجد واسه غذانذری...ثوابشم ...

خیلیم عالی

منم نذر میکنم یعنی میشه تا محرم دخترم شفای کامل بگیره😭😭😭😭😭🤲🤲🤲ای خدا یه نگا بنداز به دخترم😭🤲🤲🤲