سلام شوهرم گفت برو خونه مادرت بخواب امشب مهمون دارم گفتم خانمم نیس که خانمش رو نیاره اولش نمیخواستم برم بعد دیدم هی داره عصبی میشه میگه بلند شو برو دیگه منم بچه ها رو برداشتم که برم پشیمون شدم گفتم میرم خونه مادر شوهرم امشب رفتم اونجا خوابیدم صبح ساعت ده زنگ زد گفت چه کار میکنی کی میای گفتم هیچی یه ساعت دیگه شاید اومدم گفت باشه رفتن زنگ میزنم بیا گفتم باشه یه رب شد با بچه ها رفتم خونه وقتی رفتم دیدم کفش یه زن هم هست شوهرم تا منو دید هول شد منو کرد تو اتاق گفت بیرون نیا حتی نزاشت بچه ها بیرون بیان هر چند زور دختر کوچیکتره نکرد اون رفت بیرون هی بهم میگفت صدات در نیاد که حسابت رو میرسم داشت براشون زغال میزاشت برا قلیون که دیگه من رفتم قلیون هم نکشیده بودن رفتن ولی حسابی دعوامون شد به خواهر و مادرش هم گفتم او نا هم طرف منو گرفتن اونم قسم میخورد که فقط مهمون بودن منم گفتم اگه فقط مرد بود مشکلی نداشت ولی چرا یه زن هم هست چرا من نباید بدونم زن تو خونمونه خالاصه حسابی کتک کاری شد منو زد منو خواهر شوهرم هم گرفتش گفت بیا بزنش من حسابی زدم ولی بعد نشست باهام حرف زد که اینا برا یه کاری اومده بودن اینجا منم بهش میگم بهشون زنگ بزن که باز بیان ولی به رو خودش نمیاره به نظر شما راست میگه
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
همش با خودم میگم خدا به داد همه زنایی برسه که شوهرشون خیانت کارن یه زنه هس میگه شوهرم با هر کی رابطه داره میاد بهم میگه بعد میگه خیلی خوش گذشت خیلی دلم براش میسوخت
وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak
فک میکنم با دوستش اون خانوم رو اوردن خونه و اونجا مکانشون شده توام انقد ساده نباش انقد این چیزا تو جامعه زیاده شده به هیچکس اعتماد نیست من جای شما باشم تو خونه دوربینی چیزی با اطلاع دادگاه کار میذارم یه هفته میرم خونه مادرم ببینم دوباره میان یان البته الان ن چند وقت دیگه که آبا از آسیاب افتاد
دو تا بچه دارم طلاق بگیرم جایی ندارم برم مادرمم یه پیرزنه که خرج خودش هم کمیته میده منم با دوتا بچه ...
نگفتم طلاق بگیر گفتم تهدیدش کن
بعدم بچه ها رو بده خودش خودت برو سرکار
چون خرجتو میده شوهرت میخوای بهش سخت نگیری وقیح تر شه
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟