2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 31 پست
عزیزم ایشالله خوب بشین همین فردا برید تست بدین هردو هرچند احتمال زیاد مثبته!! وقتی بویایی چشایی از ...

مرسی فداتشم بخدا جرات ندارم برم تست بدم ن بیرون نمیرم سه ماهه خونم از وقتی زایمان کردم برای بچم خیلی میترسم میشه اسم دارو ش رو بگی

شد شد نشد به درک😊
مرسی فداتشم بخدا جرات ندارم برم تست بدم ن بیرون نمیرم سه ماهه خونم از وقتی زایمان کردم برای بچم خیلی ...

ببینگلم حتما باید بری تست بدی. تازه دکتر باید بفهمه شیر میدی و براون اساس دارو بهت بده!!!!  

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفس تنگی اینا نگرفتم ممکنه نگیرم اخه ده روزه دارم این علائم ها رو نوزاد دوماهه هم دارم خداا😭😭😭

شما اگهنگران نوزادتی حتماباید بری تست بدی گلم. با گوش پاک کن از گلوت خلطبر میدارن.همین!!!! بعد 48ساعت جوابش میدن. که از شما صد در صد کروناست. بخاطرنی نی هم شده برو!!!ماسک بزن همش بخاطر نوزادت       

اگه ده روزه دیگه آخراشه..منم کرمانشاهم.. کدوم محله اید؟

کلروکین،ازیترومایسین.

بسته به علائمت داره. واسه سرفه و تنگی نفس چیزای دیگم میدن که خواهرم نه سرفه داره نه تنگی نفس.

مرتب باید سوپ بخورید. با مایعات زیاد

میترسم برم بستریم کنن بیمارستان میترسمم

موارد خیلی خیلی حاد روکه ریه اشون شدید درگیره بستری میکنن گلم. نصف اطرافیان منو گرفته همشونم توی خونه قرنطینه کردن خودشونو. 

اینا واسه شیردهی مشکل نداره

من دکتر نیستم. ریسک هم نکن. حتما برو تست بده . مثبت بشه دکتر درمانگاه داروهاتو میده. یا برو فوق تخصص عفونی بهت دارو بده

کلروکین،ازیترومایسین. بسته به علائمت داره. واسه سرفه و تنگی نفس چیزای دیگم میدن که خواهرم نه سرفه د ...

داروهاش همه جا پیدا میشه؟؟همکارای شوهرم چسب شوهرم دو تاشون گرفتن.

وقتی میخنده ی  لپش چال میافته😍😍😍😍
اینا واسه شیردهی مشکل نداره

عزیزم بخلطر اطرافیانت بخاطر بچه ات برو دکتر!!!!! نمیدونم چرا حرف گوش نمیدی شما. کرئنات خفیفه و داری خوب میشی فقط برودکتر 

داروهاش همه جا پیدا میشه؟؟همکارای شوهرم چسب شوهرم دو تاشون گرفتن.

اره گلم هست. هر کی علایم داره حتما بره تست بده خودشون دارو میدن عزیزم .

میگن کرونا دارو نداره که

دیگه اطلاعات من در همین حد بود ببخشید دیگه خودت میدونی گلم بری دکتریا نه!!

زن داداشم پزشکن روزی یدونه امپول امبولی هم خواهرمو میزنه چون میگه اونایی که فوت میشن بخاطذ اینه که خون لخته میشه در بدنشون