2777
2789
عنوان

واااااای😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 28 پست

لعنت به اين كرونا

استارتر نترس حتي خداي نكرده كرونا هم گرفته باشي خفيف هست

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر نیست امروز وگرنه میرفتم برام بنویسه برم تست بدم

هر شهري هستي يه مراكزي مخصوص كرونا هست اونجا برو 

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
جایی رفتی؟یا مهمون اومده برات.جدیدا دکتر نرفتی

آره جایی رفتم ولی اونا مبتلا نبودم.خرید موادغذایی ام رفتم ولی خیلی رعایت کردم همیشه.الکل و ژل و ماسک و.....

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم
چی باید بخورم؟همینطور منتظرم نفسم تنگ بشه اینقدر میترسم😭😭😭

منم گرفتم فقط حس چشایی و بویایی نداشتم یکمم سردرد داشتم دوسه روز یعد سردردم خوب شد حس چشایی و بویاییم دوماه طول کشید الان بهترم برا همین میگم خوب میشی

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
احتمالا کروناس خودتونو تو یه اتاق قرنطینه کنین

دیگه تا الان شوهرمم گرفته.تازه اون سرکارم میره نکنه اونجاام یه عده رو مبتلا کنه.الانم رفت یه سر پیشه باباش.هرچی میگم من کرونا دارم میخنده و میگه سرماخوردی الکی نترس😢باباش سن بالاست نگرانشم

منم گرفتم فقط حس چشایی و بویایی نداشتم یکمم سردرد داشتم دوسه روز یعد سردردم خوب شد حس چشایی و بویایی ...

دقیقا منم همینطورم سردرد دارم امروزم حس بویایی و چشایی ندارم.شما تست دادین؟

والله الان هر چی بگی میگن کروناس 

منم یکم گوشهام سنگین شده و درد میکنه دندمم درد گرفته الان بپرسی میگن کروناس

بار اول میگفتن فقط تب سرفه تنگی نفس 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

دقیقا منم همینطورم سردرد دارم امروزم حس بویایی و چشایی ندارم.شما تست دادین؟

نه رفتم دکتر علائممو گفتم گقت کروناست برو خونه استراحت کن خیلی هم ریلکس بود دکتره چون دیگه عادی شده بود براشون ... منم مایعات زیاد میخوردم سوپ اینا میخوردم قرص جوشان ویتامین سی روزی یه لیوان میخوردم خوبم الان حسام یکم برگشته شکرخدا...توهم برمیگرده نگران نباش

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
نه رفتم دکتر علائممو گفتم گقت کروناست برو خونه استراحت کن خیلی هم ریلکس بود دکتره چون دیگه عادی شده ...

الان زنگ زدم ۱۱۵ میگه اینا سرماخوردگیه.چشمامم یکم میسوزه و درد میکنه.ته گلومم میسوزه😢میگه سرماخوردی اینا کرونا نیست

عزیزم به 115 زنگ بزن راهنماییت میکنه🙏🏻🌹♥

زنگ زدم میگه سرماخوردی این کرونا نیست

الان زنگ زدم ۱۱۵ میگه اینا سرماخوردگیه.چشمامم یکم میسوزه و درد میکنه.ته گلومم میسوزه😢میگه سرماخوردی ...

خب خداروشکر 🙏