2777
2789
عنوان

دوستان احساس خامی می کنم

101 بازدید | 10 پست

خب طبیعیه هنوز سنم کمه

اما دوست دارم دنیامو کشف کنم

بشناسمش

و عاقل باشم

نگین بشین و بچگیتو بکن چون الان بهترین زمانه برای بالا بردن درکم

البته بگم درسم خیلی خوبه و نمره هام عالین

و عاشق درسمم

اما دلم میخواد تو زندگیم از تجربه بقیه استفاده کنم تا اشتباهاتی که دیگران انجام دادنو انجام ندم

یا کارهای مفیدشونو تو زندگی خودم تکرار کنم

ممنون میشم تجارب گرانبهای خودتونو باهام به اشتراک بزارین🥰❤

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته

۱۶

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
چند سالته 

۱۶

عاشق نشو همین

👌👌

امروز ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ ما دیگه مثل قبل نمیتونیم باهم حرف بزنیم ولی قلبمون به هم وصله و قول میدم هرروز بیشتر از روز قبل عاشقت باشم این امضا میمونه تا روزی که دوباره بتونیم مثل الان باهم حرف بزنیم و بگیم دیدی چه زود گذشت🙈 به امید روزی که ببینمت عشقم به یادتم به یادمی 😌عاشــ❤ـقــتم yalda😍❤...هَذَا مِنْ فَضْلِ رَبِّي❤

کتاب بخون

کتاب بخون

کتاب بخون

نه این رمانای مسخره و الکی کتاب ها و رمان های برتر جهان رو بخون.

مثلا:ملت عشق-صدسال تنهایی-جنایات ومکافات-هنرزن بودن-تماس تلفنی از بهشت-بوف کور-وخیلی دیگه که الان حضورذهن ندارم

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛