2777
2789
عه😶 آین تو پیچش خیلی تبلیغ کرده اونایی که  استفاده کردن چقدر خوب شده پوستشون ولی دو دلم

منم تو اینستا پیجشو دیدم دیجی کالا هم داره ازش انگاری ارزونتر. میده 

زیاد تبلیغ میکنن ولی من استفاده نکردم

گاهی وقتا دادن شانس دوباره به کسی مثله دادن یه گلوله اضافه است برای اینکه بار اول نتونست تورو خوب هدف بگیره ... برای یک زن جدایی آخرین انتخابشه.. وقتی همه ی تلاششو کرده اما طرفش عوض نمیشه زنی که تو اون زندگی داره خفه میشه. حرمتش مچاله شده، دلش شکسته، غرورش خرد شده، اعتمادش از بین رفته،و مهمتر از همه اینکه اولویته آخره اصلا شاید نباشه آدما همیشه از جایی سقوط میکنن که بهش تکیه کردن .....هیچوقت اجازه نده کسی دو بار بهت بفهمونه که تورو نمیخواد هیچوقت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیجی کالا محصول فیک زیاد میفروشه چیز عجیبی نیست، تازه شما برید کرم لازان رو به انگلیسی هم توی گوگل سرچ کنید بازم فقط دو سه تا صفحه فارسی میاد اصلا و ابدا سایت معتبر خارجی نداره، به قول دوستمون گول تبلیغات رو نخورید که دارن به دروغ میگن ساخت کشور آلمانه

عه خوب شد نخریدم

من این کرم رو خودم استفاده نکردم ولی دوستم استفاده کرده فکر کنم شبش رو استفاده میکرد، هم پوستش سفاف شده و روشن و هم اینکه چروک پیشونیش عمقش کمتر شده خودش راصیه. من فعلا پول ندارم بخرمش. این تجربه من بود.

عزیزم من خودم فروشنده بیز هستم

کرم لازان روهم میفروشم

مشتریام همه ازش راضین

شما زمان خرید باید از شخصی خرید کنید که تجربه داشته باشه و بستگی به نوع پوست کرم رو تهیه کنید نه فقط تبلیغ رو ببینید و بخرید

به طور مثال برای پوست چربی که جوش میزنه باید کرم روز لازان و+صابون لایه بردار+کرم آبرسان مخصوص پوست چرب باهم استفاده بشه و طبق دستورالعملی که بهتون داده میشه

بعضی از همکارای ما به علت نداشتن تجربه کافی جنس رو به افرادی میفروشن و هم افرادی که میخرن ناراضین و هم خودشون چون مشتریاشون دیگه سمتشون برنمیگردن شکست میخورن

قیمت لازان الان 348 تومنه

دیجی کالا هم ببینید گرونتره 390 تومنه

هرکدوم از عزیزان که مایل باشن در خدمتشون هستم

مشاوره رایگانه

من خریدم حدود دو هفتس استفاده میکنم .ینی کار اشتباهی کردم 😪😭😭😭

پوستتون چربه یا خشک و اینکه کرم شب رو استفاده میکنید یا روز؟

عزیزم اگر کرم مطابق پوستتون خریده باشین چرا کار اشتباهی کرده باشین؟

من روز و شبش رو برای کک و مک گرفتم الان هفتاد روزه استفاده می‌کنم ولی متاسفانه ذره ای اثر نداشته برام! شاید برای بقیه جواب بده نمی‌دونم منتها برای من اصصصصلا تغییری ایجاد نکرد ۷۵۰ هزار بابت پک کامل دادم و خیلی ناراحتم