2777
2789
عنوان

اسم آرورا قشنگتره یا وایو؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1419 بازدید | 117 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وایو اسم لپ تاپه!

اون vaio هست مخفف یه چیز دیگه ای است

بعضی اوقات احساس میکنی داری به بن بست میرسی اگه خودتو باور داشته باشی نیاز به برگشتن نداری..دیوار رو میشکنی!
آرورا یعنی شفق قطبی وایو یعنی الهه باد 

ببخشید الهه باد بنظرت بیشتر میاد کسی باشه که چکار میکنه؟🤢 در ضمن الهه ها در واقع شیاطین و جنبان بودن که قدیمیه میپرستیدنشون 

فک کردم نوشتی ارواره...راستش هیچکدوم ب سلیقه من نیس...اسم قدیمی و جرید باید خوش اهنگ سااه وروان و خوش معتی باشه حالا فارسی ترکی عربی هر چی

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
حالا برای دختر منم نظر بدین سامینا بهتره یا هانیسا

هانیسا

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز