2777
2789
الان بهشون تو واتساپ پیام بدین اگرم جواب ندادن فرداغروب زنگ بزنین سرشون شلوغه جواب ندادن دوباره بزنی ...

چشم حتما حتما عزیزم 

الهی خدا خیرت بده 

به همه خواسته هات برسی گل من 

همیشه تن خودت و عزیزانت سلامت باشه 

الهی آمین🙏🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه خوب پس داروش هم خودش میفرسته  اسمش رو میدونی چیه عزیزم ؟

درمانگر یاراحمدی

برای همه که لازم نیست چیزی بفرسته بیشترش با رنگ هست 

انشالله جواب داد خودش میگه چه رنگ ماژیکی باید داشته باشی یا بعصی موارد دانه ماش یا فلفل سیاه میگه بذاری روی اون رنگ ها 

درکل بسیار بسیار روش خوبی هست و تو کل ایران نظیر نداره این دکترمون

عزيزم درخواست دوستي ميدم 

عزیزم درخواست دوستیت کجا میاد من باید کجا قبول کنم راهنماییم میکنی خیلی وقت بود مه نیومده بودم نی نی سایت 

شما تجربه ای داری خواهش میکنم راهنماییم کن گلم 

درمانگر یاراحمدی برای همه که لازم نیست چیزی بفرسته بیشترش با رنگ هست  انشالله جواب داد خودش م ...

واااای اگه اینجوری باشه که عااالیه 😍😍😍

خدایااا شکرت شاید یکی بدادم برسه 🙏🙏🙏🙏🙏

عزیزم درخواست دوستیت کجا میاد من باید کجا قبول کنم راهنماییم میکنی خیلی وقت بود مه نیومده بودم نی نی ...

ببين برو قسمت زنگوله بالا همون جايي كه لايك ها رو ميبيني بعد نوشته ملاني ويكنز درخواست دوستي داده روش بزن وقبول كن 

محتاج دعام🙏
عزیزم هزینشو چقدر میگیره؟

معمولا هیچی من خودم کلی سوال میپرسم ولی هزینه ای نگرفته جز هزینه معجون هاش ولی واسه اون تومور مغزی 5میلیون گرفته بود که واقعا در قبال درمانش هیچی نیست

ببين برو قسمت زنگوله بالا همون جايي كه لايك ها رو ميبيني بعد نوشته ملاني ويكنز درخواست دوستي داده رو ...

من پیدا نکردم من بهتون درخواست دادم شما تونستی قبوله کنی 😔😔

من پیدا نکردم 

معمولا هیچی من خودم کلی سوال میپرسم ولی هزینه ای نگرفته جز هزینه معجون هاش ولی واسه اون تومور مغزی 5 ...

اره واقعا 

بعد همه هزینه رو اول باید بدی یا مقداریش بعد درمانه؟؟

الان بهشون تو واتساپ پیام بدین اگرم جواب ندادن فرداغروب زنگ بزنین سرشون شلوغه جواب ندادن دوباره بزنی ...

واقعا از راهنماییت ممنونم عزیزدلم 

ان شاالله منم جواب بگیرم 

شنا دوستی منو قبول مردی خانمی که بهت خبر بدم