باطن و ظاهر پاک قلبو روح لطیف با ایمان مهربون چشم و دل پاک خیلی خیلی پولدار اهل خانواده درست متین اهل کارو جنبه کار خوش صورت و خوش سیرت و ..از نظروحی و جسمی سالم خوش زبان و هرچی خوبیه داشته باشه بچها دعا کنید منو مرسی
اینارو بنویس بزار لای قرآن بهت قول میدمبراورده شه نذر کن وقتی براورده شد یه کارخیر انجام بد ...
حقیقت در قتلب دردو دل نوشتم و اینکه گفتم چرا نامه به فرشته ها نامه به خدا موشتم گذاشتم لای قران و زیرشم نذر هام ک یادم بپونه الان چند هفتس برداشتم ک بدپم اب روون هنوز موفق نشدم دعا کن ک براورده شه از عمق وجود بهش نیاز دارم قول پیدم ادپ خوبو دست بحیری باشم دعا کنید واسپ
خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊
والا😂 کو ببینم😂نکنه توام میخای اینو بزاری تا حالا چندنفر گفتن شبیهشم
این کیه نهال سلطانیه؟
فقط موهاش شبیه چشاش ک اصلااااا چون عسلیه ابرو و دماغم ن دهنشم یکم
عه 😄😄 پس تو خوشکلتری😁