2777
2789

یه دستور برای کیک‌خونگی میخوام که پفش زیاد باشه هرمدل درست کردم کیک هام پف نکرد لطف میکنید مرسی😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سفیدتو دوبرابر بریز

من هرکاری میکردم پف نمیکرد

دوبرابر سفیده زدم خیلی عالی شد 

ب جای شیر هم اب ولرم ریختم

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊
عزیز سلام عزیزم تو تاپیکام هست

یه عاللللمه سوال داشتم ازت آنلاین شدی همش پرید😑😑😑😑😑😑😑

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
عزیز سلام عزیزم تو تاپیکام هست

سلااااام ماریاجووون چطوری

راستش خیلی وقت بود میخواستم برات پیام بزارم فراموش میکردم

چن وقت پیش خونواده نامزدم اومدن خونمون منم شیرینی دانمارکی درست کردم 

مادرشوهرم کیف کرد از داشتن همچین عروسی😄😄😄😄 

مرررسی مهربووون😚😚😚😚

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊

چه طعمی باشه

عکس نداری از کیک هات؟

کیکت خمیر میشه یعنی؟؟

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

سلااااام ماریاجووون چطوری راستش خیلی وقت بود میخواستم برات پیام بزارم فراموش میکردم چن وقت پیش خون ...

سلام گل من. خدارو شکر که راضی بودین نوش جونتون عزیزم هنر و زحمت خودت بود مهربون💋

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
سلام گل من. خدارو شکر که راضی بودین نوش جونتون عزیزم هنر و زحمت خودت بود مهربون💋

عه😀اینجایی؟تگت کردم نگو خودت بودی😄😄😄

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑
من با این دستور درست میکنم به نظرتون این دستور غلط 

مایعاتش زیاده. شکر نصف لیوان کافیه اگه خامه کشی میخوای انجام بدی. 

اب جوش سه چهارم لیوان 

روغن یک چهارم لیوان

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️