2777
2789
خدا رحمتش کنه لگر پلاسما درمانی میکردن خوب میشد اخه گفتی ای سیو بستری بوده بعضی وقتا کسی نمیفهمه بیم ...

منتظر تخت خالی تو ای سی یو بیمارستان مسیح دانشوری بودیم که اونجا تعویض خون انجام بدن که نشد ورفت هرسال یه چکاپ میدادن برای محل کارش مشکلی نداشت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خدا رحمتشون کنه ،اخه چرا همینطوری الکی فوت شدن بدون علائم چطور میشه،و اینکه برای کسایی که بیماریای زمینه ای ندارن خیلی دارو  و روش گفتن اثر داره برای بهبودشون چطور شد خوب نشدن همسره شما 

فداتشم.دخترم الان همش میگه چرا بابا ندارم.کلا زندگی همین هست.یهو سوپرایزت میکنه

منم عمه هام خیلی زود بیوه شدن 

یکیش ۴ تا بجه داشت از ۷ سال تا ۴ ماه  شوهر عمم تصادفرکرد عم همش ۲۶ سال بود

یه عمه دیگرم ۲ تا دختر ۴ و۳ ساله داشت

خدا رحمتشون کنه ،اخه چرا همینطوری الکی فوت شدن بدون علائم چطور میشه،و اینکه برای کسایی که بیماریای ز ...

میگن داروها رو همه اثر نداره خودمم توهمین موندم که چرا هیچ علائمی نداشت و ازروز جمعه که گفت بدنم خالی کرد ودوشنبه بیمارستان بستری شد وچهارشنبه ظهر فوت شد

منتظر تخت خالی تو ای سی یو بیمارستان مسیح دانشوری بودیم که اونجا تعویض خون انجام بدن که نشد ورفت هرس ...

خوب میگی هرسال  خوب معلومه تو یکسال ممکنه هزارتا مشکل پیش بیادمن تا چندی پیش بدنم کبود شد گفتم سالمم چیزی نیست ولی ارمایش دادم دوسه تا مشکل داشتم 

دختر خاله من تو ۱۶ سالگی شوهرشو از دست داد از دخترم داشت یه سال و نیمش بود خیلی سخته خیلی

من تو ۱۴ سالگی ازدواج کردم و۱۷ سالگی مامان شدم الان که ۲۴ سالم دخترم مثله یه دوست میمونه واسم و یه دختر دیگه دارم که الان یه سالشه درسته سخت بود ولی به شیرینیش می ارزه .😙واسه سلامتیشون یه صلوات بفرستین👭😍😍