2777
2789
عنوان

دوس دارم ازدواج کنم😔😔❤❤♥️♥️🌹🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 106 پست
ویدیوکال ۲ بار و عکس 

این ی حس گذراست 

عشق نیست تجربش کردم که میگم 

فقط یه وابستگیه 

الان گرمی بعد از مدت ها حتی فک کردن بهش برات خنده داره

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

خودش داره میگه سر تعصبت اذیتت میکنه به نظرم بیشتر فکر کن تو دکتری گزینه های خیلی بهتری برات میاد&nb ...

پس چرا نمیبینم😕😕

دختر شیرازی هستم🥰 این کاربری از سال ۱۴۰۰ در اختیار من قرار گرفت و قبل اون تاپیک های خواهرم هست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

این ی حس گذراست  عشق نیست تجربش کردم که میگم  فقط یه وابستگیه  الان گرمی بعد از مد ...

اخه خیلی هم دوسش دارمااااا

دختر شیرازی هستم🥰 این کاربری از سال ۱۴۰۰ در اختیار من قرار گرفت و قبل اون تاپیک های خواهرم هست

برو مشاوره. جایگزین پیدا کن. خودتو مشغول کن

از کجا جایگزین پیدا کنم اخه

اخه میدونی، هر کی جلوم بذاری ازش ایراد میگیرم

اینم عاشقش شدم اینجوریم

وابستگی بیخود پیدا کردی  توی خانواده رابطت با پدر و برادرت چطوره؟

دوست داریم همو

ولی رابطه گرم و صمیمی نه

زیاد پولدار چیه پس؟

یعنی ماهی 300... 400 میلیون درآمد 

ک خودم نییییییییییییستم اصلنم نگید خودشیفیتست دارم با زبون خودم میگم پولدار نیسم 

ولی یعنی 3..4 تا مغازه بالا شهرو اینا 

یا ماشین مدل لاکچری و 

4...5 تا خونه

😐😐😐😐

کم# توقع😂

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
اخه خیلی هم دوسش دارمااااا

کامل میفهممت میگم که تجربه اش کردم 

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

شاید چون عاشقشی عیباشو نمیبینی ببین نامزد منم یکم بد دله خیلی سخته تحمل کردنش حالا خودشم قبول نداره ولی این اقا خودش گفته بعدا نمیذاره کار کنی به نظرم بیشتر دقت کن تو تصمیمت 

تیکرم واسه رسیدن به آرزومه اگه دوست داشتین صلوات برام بفرستین
یعنی ماهی 300... 400 میلیون درآمد  ک خودم نییییییییییییستم اصلنم نگید خودشیفیتست دارم با زبون ...

اخه مگه چند سالشه توقع اونا رو داشته باشم ازش

شما همون بهتره پزشکی رو رها کنی  رحم کن به جامعه پزشکی و به مردم

اینجوری نگو لطفااااا