2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدای ناکرده بچه سالمه...کجا بود ازمایشگاش؟

اره همه جوره ازمایش دادم خدارو هزار مرتبه شکر سالمه البته دکترم گفت قرصایی هم که خوردم واسه بارداری ضرر نداشته چون مربوط به معده بود مث رانیتیدین و فامیتیدین .....ازمایشگاه سپید .

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)
اره همه جوره ازمایش دادم خدارو هزار مرتبه شکر سالمه البته دکترم گفت قرصایی هم که خوردم واسه بارداری ...

خدا رو شکر ،باید ادم بره خشتک اینجور دکترای بیخودو.بکشه پایین تا از این غلطا نکنن....حالا من یبار بتا دادم بعد منفی بود گفتم شما اشتباه می کنی باید دوباره ازم بتا بگیری وقتی من خودم حالتمو می فهمم..!اخر دعوام شد دوباره بتا گرفتن منم سریع محلو ترک کردم...مال گذشته ست 😌😌😬

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
ادم تو این جور مسائل دخالت نکنه بهتره🚶‍♀️🚶‍♀️

اره من نگفتم بندازه..چون کسی که با ارتباط،لاپایی تونسته از خدا جون بگیره یعنی از اون حکمت بزرگاست از ابن دم دستیا نیست نظر کردست 😁😕😎😉

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
اره من نگفتم بندازه..چون کسی که با ارتباط،لاپایی تونسته از خدا جون بگیره یعنی از اون حکمت بزرگاست از ...

اوه این موردم گفته که چجور عمل اومده 😂،پس من چیارو میخونم

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)
ما چهار سال طبیعی بودیم هیچ اتفاقی نیفتاد تا نخواستیم وقتی هم بچه خواستیم بعد از سه ماه باردار شدم ...

اوههه بعد از سه ماااه باردار شدی بعد میگی چرا بقیه اینجورن .

شما بدن بارور ندیدی که تا از بغل شوهرشون رد میشن باردار میشن .

اصلا من اینجوریم کسی بگه یه ماه اقدام کردم باردار نشدم میگم چطور ممکنه نزدیکی کنن باردار نشن.

خیلی برام عجیبه الان میگی سه ماه باردار نشدم.

همونطور که تو بارداری ناخواسته رو درک نمیکنی منم تو رو درک نمیکنم که چطور سه ماه اقدام کردی و حامله نشدی.

سکوت میکنم که این سکوت منطقی تره.......  
اوههه بعد از سه ماااه باردار شدی بعد میگی چرا بقیه اینجورن . شما بدن بارور ندیدی که تا از بغل شوهرش ...

چی میگی 

منظورم اینه که تا نخواستیم نشد وقتی خواستیم شد 

بله سه ماه طول کشید خیلی عحیبه برات!!!

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

نه عزیزم من کاملا نرمال هستم و همونطور که دکترم گفت بعد از چهار سال جلوگیری سه ماه بهترین زمان برای عادت کردن

بدن و آمادگی برای بارداریه 

چرا بهت برخورده نفهمیدم

ولی هنوزم میگم بارداری ناخواسته بی معنیه وقتی مراقبت کافی و لازم‌ نباشه خوب بارداری انفاق میفته

راستی چطوری از کنار شوهرتون رد میشید بدون هیچ تماسی و حامله میشید؟!!!!!!!!!!😑😑😑😑😑😑😑😑😑

یه بررسی تو میران هورموناتون بکنید 

یعنی با گرده افشانی حامله میشید!!!!!!!!😃😃😃😃

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
چی میگی  منظورم اینه که تا نخواستیم نشد وقتی خواستیم شد  بله سه ماه طول کشید خیلی عحیبه ...

وقتی شما برام توضیح دادی چطور سه ماه جلوگیری کردی و باردار نشدی منم برات توضیح میدم چطور شوهرم از بغلم رد میشه باردار میشم 😂😂😂

نه بی شوخی من بدنم بسیار بسیار فعاله .دکتر هم بهم گفته .

یعنی یه صدم ثانیه بی احتیاطی که ممکنه برای خیلیا هیچ اتفاقی نیفته برای من یک عمر پشیمانی همراه داره

و من اینو از بدشانسی خودم میدونم .چون خیلی خیلی استرس باید بکشم .😳😳😳

بله عزیزم میدونم شما طبیعی هستی منم که غیر طبیعیم .چون بیشتر افراد مثل شما هستن .من کسی رو دور و برم مثل خودم ندیدم .خواهرام مسخرم میکنن میگن بارداری تو مثل فیلمهای ترکیه ایه 😅😅

سکوت میکنم که این سکوت منطقی تره.......  
وقتی شما برام توضیح دادی چطور سه ماه جلوگیری کردی و باردار نشدی منم برات توضیح میدم چطور شوهرم از بغ ...

😂😂😂😂😂😢

خوب شد از نگرانی درم آوردی!!!

ولی خارج از شوخی منم یه دوست داشتم همینطور مثل شما بود

خیلی خیلی مراقب بود ولی بچه دارم که می‌شد نمیموندن سقط میشدن

شما بچه داری؟

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز