2821
2789
و ممکنه دیگه باردار نشه هیچوقت ....کاش بیشتر فک کنه رو این موضوع 

امضامون مثل هم هست منو هم دعا کن منم تیکر بزنم باردارم

از وقتی دلمون خواست یه فرشته خدایی به دلمون بیاره.هرروز هر ثانیه رو لحظه ب لحظه انتظار کشیدم ماه اول ماه دوم ماه سوم ماه چهارم .....یه روز عقب مینداختم ذوق مرگ یه هفته قبل پریودی استرس روز شماری میکردم اما الان ریلکس ........به مرحله ای رسیدم که فقط ریلکسم خودمم همیشه میگفتم مگه میشه کسی ریلکس باشه.دقیقا 16روزه عقب انداختم بی بی چک منفی با چه ذوقی گفتم شاید بی بی منفیه برم ازمایش ... ازمایش دادم منفیه برام مهم نیست به این حرف رسیدم که خدا میگه من به موقعه نی نی تو دلت میزارم پس اگر پریود شدی گریه نکن یا اگر عقب انداختی خوشحال نباش تا من نخوام نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره یه ماهه من میخواستم طلاق بگیرم حالا این وسط بارداری دو کجای دلم بزارم😭😭😭😭

اکر زندگیت مشکل داره و واقعا داری جدا میشی

هر چه سریعتر برو سقطش کن معطل نکن

نزار به موجود بیگناه بدبخت بشه

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
من دو سال پیش بچمو تو هفته ۳۴ از دست دادم میترسم دوباره این اتفاق واسم بیفته اوندفعه تو هفته ۳۴ جفتم ...

چون یبار سقط شده دیگه نباید بیاریبییی؟چه ترسو

مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣
ما چهار سال طبیعی بودیم هیچ اتفاقی نیفتاد تا نخواستیم وقتی هم بچه خواستیم بعد از سه ماه باردار شدم ...

دقیقا واسه من نمیدونم از کجا اومده😂حتی ازمایش دادم دوبار گفت باردارنیستی نزدیک هشت هفته دیگه رو به مرگ بودم رفتم سونو و اینا فک میکردم معدمه گفت بارداری 

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)
من دو سال پیش بچمو تو هفته ۳۴ از دست دادم میترسم دوباره این اتفاق واسم بیفته اوندفعه تو هفته ۳۴ جفتم ...

ببیشتر مراقبت کن ایشالا این بار همه چی اکی هست...بعد خرابی دندون در بارداری کمیش ربطی ب کلسیم داره زیادیش مربطو ب اینه چون.تندتند از دهن کار می کشی مسواک نمی زنی زود خراب می شن بهداشت دهنتو رعایت کن .

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
شوهرم معتاده

اخی عزیزم پس حتما حکمتی توش هست که خدا بهت این هدیه رو داده

از وقتی دلمون خواست یه فرشته خدایی به دلمون بیاره.هرروز هر ثانیه رو لحظه ب لحظه انتظار کشیدم ماه اول ماه دوم ماه سوم ماه چهارم .....یه روز عقب مینداختم ذوق مرگ یه هفته قبل پریودی استرس روز شماری میکردم اما الان ریلکس ........به مرحله ای رسیدم که فقط ریلکسم خودمم همیشه میگفتم مگه میشه کسی ریلکس باشه.دقیقا 16روزه عقب انداختم بی بی چک منفی با چه ذوقی گفتم شاید بی بی منفیه برم ازمایش ... ازمایش دادم منفیه برام مهم نیست به این حرف رسیدم که خدا میگه من به موقعه نی نی تو دلت میزارم پس اگر پریود شدی گریه نکن یا اگر عقب انداختی خوشحال نباش تا من نخوام نمیشه
ما چهار سال طبیعی بودیم هیچ اتفاقی نیفتاد تا نخواستیم وقتی هم بچه خواستیم بعد از سه ماه باردار شدم ...

خیلی بی ربطه اگه فکر میکنید همه بدن ها مثل هم هستن و فیزیولوژیک شما هم هر جورین بقیه هم همونطورن،

شوهرم یه بار از دستش در رفت تازه اونم لای پام زیادم جدی نبود نمیدونم چطور با اون یبار حامله شدم😭😭😭😭

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز