2777
2789
عنوان

کرونا

235 بازدید | 15 پست

مامانم کرونا گرفته منم پیشش بودم خیلی میترسم منم گرفته باشم.چندروزه تنگی نفس وسردرد دارم ولی فکر میکردم از بارداریه اهمیت نمیدادم.فرداهم جمعست نمیتونم برم آزمایش بدم خیلی میترسم۱۰ روز دیگه زایمانمه

خدایاممنونم که حرفاموشنیدی.خودت مواظب آرین کوچولوم باش😘❤

بوخور جوش شیرین بدین بپرس ببین بارداری ی وقت ضرر نداشته باشه برات از نت سرچ کن دستورشو....خدا لعنت کنه جماعتی که این بلارو ریختن تو جون مردم الهی بریزه تو دامن خودشون نابود بشن بحق علی ع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چرا میدونستی مامانت گرفته رفتی مگه نباید قزنطینه بشن؟ اونم با بارداری 

نمیدونستیم چون هیچ علائمی نداشت.زن عموم گرفته بود مامانمم همینجوری رفت آزمایش داد امروز صبح بعد از ۵روز زنگ زدن گفتن آزمایشت مثبته😭

نمیدونستیم چون هیچ علائمی نداشت.زن عموم گرفته بود مامانمم همینجوری رفت آزمایش داد امروز صبح بعد از ۵ ...

ممکنه ارگز استرس هم باشه

من خودم ی مدت استرس کرونا داشتم همه ی علائمو داشتم اما کرونایی درکار نبود

اما باز بخاطر بچت بیخیال نباش ازمایش بده

توصیه بخور جوش شیرین نکنید بخارش سمیه خیلیا تو اغما رفتن

ولی من مصاحبه کسایی که با این روش خوب شدنو دیدم در ضمن هرکسی عقل و اراده داره زور که نیست میتونه تحقیق کنه اگه خواست انجام بده منم خیلی انجام دادم فعلا تو اغما نرفتم

ممکنه ارگز استرس هم باشه من خودم ی مدت استرس کرونا داشتم همه ی علائمو داشتم اما کرونایی درکار نبود ...

تاشنبه باید منتظربمونم بعد برم آزمایش بدم.خدا خودش بهمون رحم کنه این دیگه چه بلایی بود سرمون اومد

با این‌ حال بیشتر مردم دارن خبر ندارن خدا خودش کمک کنه 

اره.من از کرونا ترسی ندارم چون دیریازود همه میگیرن فقط الان شرایطم بده نزدیک زایمانمه

شاید به خیلیا نسازه خوب برا همه توصیه نمیشه این خانومم بارداره

تاکید کردم بپرسن ضرر نداشته باشه برای همین تو فیلم اموزشی هم کامل توضیح داده اصولشو شاید جوش شیرین غیر خوراکی بوده که مشکل ایجاد کرده برای همین من فقط اشاره میکنم طرف بدونه همچین چیزی هست جستجو کنه اگر خواست انجام بده شاید موثر باشه دلم نمیاد نگم

تاکید کردم بپرسن ضرر نداشته باشه برای همین تو فیلم اموزشی هم کامل توضیح داده اصولشو شاید جوش شیرین غ ...

اشکالی نداره من چون باردارم حتی به اینترنتم اعتماد نمیکنم از دکترمیپرسم بعد کاریو انجام میدم.ازشمام ممنونم که اطلاعاتتونو دراختیارم گذاشتید

شاید به خیلیا نسازه خوب برا همه توصیه نمیشه این خانومم بارداره

دوست عزیزم ازشماهم ممنونم که نگران من شدین.خیالتون راحت من حتما از دکتر سوال میکنم اگه چیزی واقعا مفید باشه استفاده میکنم