2777
2789
عنوان

استخدام بزرگترین هلدینگ دنیا شرکت PISC

| مشاهده متن کامل بحث + 1777 بازدید | 20 پست
اگه نتورکه بگید که مزاحمتون نشم😅😅

خیر

صاحب یه شغل اینترنتی با درامد عالی هستم،میتونم به شماهم معرفی کنم و شاهدتغییر زندگیتون باشید😊شغلهای اینترنتی دارن جایگزین شغلهای سنتی میشن...حرفهای بیل گیتس رد جدی بگیریم که میگه،اگرشما صاحب یک شغل اینترنتی نیستید متاسفانه باید بگم شغل شما رو به نابودیه!......شغلهای سنتی دارن ازبین میرن..با جهان و تغییراتش هماهنگ باشیم..خدا این راهو جلوی پام گذاشت🌸خدایاشکرت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توضیح بده اینجوری کسی اعتماد نمیکنه احیانا نتورک مارکتینگ و شرکت هرمی که نیس؟

سللام  به شما دوست خوبم . یه عادتی که همه ما انسانها داریم قضاوت بدون اگاهی ویا اشتباه هست  افراد به خاطرذهنیتی که چندین سال پیش ازشبکه های هرمی  به وجود اومده الان نتورک  هم مثل  هست ولی باید بگم زمین تا اسمان باهم فرق دارن. ای کاش به جای قضاوت های اشتباه  اطرافیان وحرفهای  اشتباه اطرافیانمون کمی تحقیق میکردیم تا با اگاهی کامل تر صحبت کنیم  نتورک تو ایران 11 سال هست  که پا گرفته  وفعالیت  شرکت ها تو این حیطه شروع شده فعالیتی که کاملا قانونی وبدون ریسک هست  وبایک سرچ ساده مجوزهای قانونی هر شرکتی رو میونین توی  سایت ایران هشدار  پیدا کنید واز این بابت مطمیئن بشید وباید بگم از چند ارگان شامل نیروی انتظامی دادگستری وپلیس فتا وحتی مرجع تقلید  برسی شده واجازه کار داده شده پس قبل  ازینکه صنعتی رو بد نام کنیم از دید بقیه اول باید  اطلاعات واگهاه یمون روبالا ببریم ودزادان رویاهای ادمهای دیگه نباشیم با تشکر ازشما دوست ارزشمندم  

توضیح بده اینجوری کسی اعتماد نمیکنه احیانا نتورک مارکتینگ و شرکت هرمی که نیس؟

سلام به شما دوست عزیز تو واتساپ پیام بدید به سوالتون جواب داده میشه 09302594752

2790
2778
2791
2779
2792